Clotilde Armand primar in Sectorul 1 ,,Occidentul nu mai are nevoie de religie”

Clotilde Armand, are functia de primar USR-PLUS PNL al Sectorului 1 din Capitala. Devenita inamicul public numarul 1, Clotilde este atacata pe toate fronturile atat de dusmanii politici traditionali, si colegii de coalitie, dar nici in propriul partid nu e foarte iubita si sustinuta.

Raluca Alexandrescu, politolog: erori de strategie si ideologia: ,,Erorile de strategie si imagine pe care ea insasi le-a facut de-a lungul timpului, care sunt combinate cu un conflict in interiorul propriului partid care dureaza de cel putin trei ani de zile. USR o sustine partial, a fost in conflict deschis cu o buna parte din filiala sectorului pe care pana la urma a castigat-o”.

Si-a inceput mandatul cu umflarea cifrelor privind asistatii sociali, care este marota discursului neoliberal romanesc, cu masuri de taiere ajutoarelor, care vizeaza mascarea saraciei nu ameliorarea ei. Ele vin pe fondul unei ideologii asumate de ea, una care combina neoliberalismul cu conservatorismul in accentele de cultura politica”.

Clotilde Armand, Live la DC NEWS, spune: ,,Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar daca exista inca multi oameni. Dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituala, DE SUFLET !

Tik Tok-Bezna Mintii

Doamne fereste ! Sufletul provine de la Dumnezeu prin creatie. Sufletul este deci chipul lui Dumnezeu in noi dupa fire, dupa har si dupa slava. Daca ai pierdut sufletul, le-ai pierdut pe toate. O asemenea parere precum a doamnei Clotilde Armand de la USR-PLUS, se mai auzea si se aude la atei. Socant ! Ce va ajunge doamna de la USR sa ne zica ? Ca ar trebui interzisa religia, practicarea religiei ?

Acum cinci luni am aflat ca termeni precum ,,mama” si ,,tata” au fost interzisi in institutiile europene, acum doamna Clotilde merge la nivelul urmator: nu avem nevoie de religie, de spiritualitate …

Incep sa am o temere mare vizavi de calea spre care ne imping actualii guvernanti. Inca sunt socat de aceste declaratii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*