TOTUL ARE DURATA SCURTA IN VIATA ASTA

Intelesul vietii il descoperim si il construim cu fiecare zi pe care o petrecem pe pamant, cu gandurile si actiunile noastre. Sa traiesti cu adevarat este o arta!

– Majoritatea dintre noi ne petrecem timpul incercand sa avem succes in cariera sau viata personala, insa nu avem stabilit un set clar de valori. Doar atunci cand lumea din jur ne va percepe in functie de valorile noastre vom putea avea succes.

– Fie ca este vorba de prieteni, bani sau lucruri pe care le colectionezi, intotdeauna va exista o persoana care va avea mai mult decat tine. Tine minte totusi ca important in viata nu este cat de multe lucruri palpabile detii, ci cat de bogat esti din punct de vedere intelectual si spiritual.

– Majoritatea prietenilor din liceu nu vor fi alaturi de noi in facultate. La fel, acei prieteni pe care ni i-am facut in facultate nu ne vor urma pe drumul nostru profesional. Cei mai multi prieteni din anii nostri de tinerete nu vor fi langa noi atunci cand ne casatorim sau cand apar primii copii in viata noastra. Totusi, unii dintre prieteni (foarte putini la numar) ne vor fi alături în cele mai importante momente din viata, fie ele mai grele sau fericite. Ei sunt cei care conteaza.

– In viata, nu putem multumi pe toata lumea. Indiferent ce facem, intotdeauna va exista o persoana cu o gandire diferita de a noastra. Asadar, important este sa ne concentram pe ceea ce ne dicteaza inima, nu pe ce cred sau spun ceilalti despre noi. Ideal este sa ne simtim bine in pielea noastra si sa nu incercam sa ne schimbam pentru altcineva.