Cum sa Actionezi in caz de Infarct Miocardic cand Esti Singur ! Suna la 112 !

heart attack and heart disease

Infarctul miocardic, are loc cand fluxul sangelui catre arterele coronare este blocat. Astfel inima nu primeste sange si oxigen. Fluxul sangelui ar trebui recuperat cat mai repede posibil, in caz contrar muschiul inimii incepe sa moara.

Simptomele pentru infarctul miocardic se manifesta de cele mai multe ori destul de vag, de aceea avem tendinta sa le trecem cu vederea.

Cunoasteti semnele unui infarct miocardic si a unui stop cardiac ?

Un atac de cord (infarct miocardic) apare atunci cand o artera blocata impiedica sangele bogat in oxigen sa ajunga la o sectiune a inimii. Daca artera blocata nu se redeschide rapid, partea inimii hranita in mod normal de acea artera incepe sa moara. Simptomele unui atac de cord pot fi imediate si intense, cu toate acestea, simptomele incep incet si persista ore, zile sau saptamani inainte de un atac de cord.

Cum sa supravietuiesti unui INFARCT MIOCARDIC cand esti singur! Nu ezita sa suni la112 !

Este foarte simplu, dar multi nu stiu …

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un Infarct Miocardic, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator si care incepe sa simta o stare de lesin, are doar aproximativ 10 secunde inainte de a-si pierde constienta.

Cu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi in mod repetat si foarte energic. O respiratie adanca ar trebui sa fie luata inainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca si prelungita, asa cum e atunci cand se produce sputa din adancul pieptului.

O respiratie si o tuse trebuie repetate la fiecare doua secunde, fara oprire pana soseste ajutorul sau pana cand inima se simte ca bate in mod normal din nou.

Respiratiile adanci aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima si pastreaza sangele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. In acest fel, victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*