Stiati, ca … ? Obiecte deosebite cumparate de oamenii cu bani

Luna septembrie pare sa fie luna celor mai ciudate cumparaturi facute de oamenii bogati din intreaga lume. Numeroase obiecte misterioase au fost vandute in luna septembrie, de la capodopere de arta la carti religioase.

Iata topul celor mai scumpe achizitii realizate in luna septembrie:

– Bivol sud african. Este cel mai scump animal salbatic vandut in Africa de sud pentru suma de 3,25 milioane de dolari.

– Un tablou. Tabloul pictat de John Frederick Lewis a fost achizitionat cu 1,59 milioane de dolari.

– Vaza de sticla. Cea mai scumpa piesa de arta vanduta in nordul Angliei este o vaza de sticla care valoreaza 454.000 de dolari.

– Statueta Oscar castigata de Joan Crawford. Statueta Oscar primita de Joan Crawford pentru titlul de cea mai buna actrita, datorita rolului din filmul „Mildred Pierce” a fost vanduta cu 426,732 dolari.

– Sabie de aur. Un accesoriu exotic, care reprezinta pericolul, acoperit cu diamante, rubine si smaralde, a fost achizitionat de un colectionar in schimbul sumei de 314,000 dolari.

– Bugatti Roadster din 1927. Bugatti Roadster 40 este o masina de colectie, din anul 1927, care a fost vanduta pentru 241,700 de dolari.

– Biblia lui Elvis Presley. Biblia primita de Elvis de la matusa si unchiul sau la primul Craciun petrecut in casa sa din Graceland a fost vanduta la o licitatie in schimbul sumei de 95,220 dolari.

– Costumul purtat de Margaret Thatcher. Renumita pentru costumele sale sobre si elegante in acelasi timp, Margaret Thatcher este cunoscuta precum un simbol al puterii absolute. Un costum care face parte din cele mai cunoscute piese vestimentare ale fostului premier al Marii Britanii a fost vandut in urma unei licitatii cu 40.000 de euro.

Sursa: businessinsider.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*