Supa de pui cu legume si paste fara gluten

Reteta: Supa de pui cu legume si paste fara gluten, este usoara, hranitoare, delicioasa si simpla de pregatit.

Necesarul de ingrediente:

– 100 de grame de paste fara gluten,

– 2 pulpe intregi de pui,

– 2 morcovi medii,

– 1 pastarnac mediu,

– 1/2 telina micuta,

– o ceapa alba,

– patrunjel verde,

– piper negru macinat.

– sare alba fina.

Mod de preparare:

Curatam si spalam legumele, pe urma punem carnea si legumele (ceapa intreaga) intr-o oala si adaugam apa, in functie de cata supa dorim sa facem. Eu am pus circa 1,5 litri de apa. Continuam si adaugam sare si 2-3 frunze de patrunjel. Dupa aceea punem capacul pe oala si lasam supa sa fiarba la foc mic, spumand la inceput. Fierbem supa pana cand carnea si legumele sunt fierte. Le scoatem din oala si aruncam patrunjelul fiert si ceapa. Pe urma strecuram supa printr-o sita, pentru a fi si mai limpede. Taiem legumele: morcovii, pastarnacul si telina cubulete sau bastonase, cum va place, luam carnea de pe os si taiem marunt si le adaugam pe toate in supa strecurata. Punem la fiert apa cu sare intr-o craticioara, iar cand apa fierbe adaugam pastele fara gluten. Le fierbem aproximativ 4 minute, le scurgem de apa si le adaugam in supa. La final, condimentam cu sare alba fina si piper negru macinat si adaugam patrunjelul pe care l-am tocat marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*