Supa de legume cu paste-taitei

Reteta: Supa de legume cu paste-taitei, se poate prepara acasa, oricand dorim sa servim o masa calda si gustoasa.

Necesarul de ingrediente:

– 2 litri de apa,

– 2 morcovi mici,

– 2 buchetele de brocolli,

– 2 dovlecei mici,

– 1 ceapa medie,

– 250 grame de paste-taitei,

– o legatura cu patrunjel verde,

Mod de preparare:

-Ceapa, dovleceii si morcovul se toaca grosier si se pun in apa clocotita, lasandu-se sa fiaba pana ce se inmoaie pe jumatate,

– Apoi, se adauga brocolli, sarea si pastele-taitei si se mai lasa la fiert aprioximativ un sfert de ora,

– Se adauga patrunjelul tocat, se mai da in 2-3 clocote si se trage de pe foc,

– Se serveste calda, presarata cu patrunjel verde si acrita cu suc de lamaie proaspat stors.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*