Supa cu fidea si legume

Supa cu fidea si legume, este o reteta simpla de post, gustoasa si repede de preparat.
Necesarul de ingrediente:
– 2,5 litri de apa,
– 150 grame de fidea,
– 2 cepe medii,
– 1 morcov mediu,
– 1 dovlecel mediu,
– 2 cartofi potriviti,
– 1 pastarnac,
– 4-5 linguri ulei,
– 1/2 legatura marar,
– sare alba fina,
– piper negru macinat.
Mod de preparare:
Curatam si spalam cu apa legumele pe care le vom folosi. Tocam marunt morcovul, dovlecelul si cartofii. Punem apa intr-o oala, dupa care adaugam ceapa si pastarnacul intreg, apoi morcovul taiat cubulete. Adaugam uleiul, sarea si lasam sa fiarba la foc mediu pana se inmoaie putin legumele.
Scoatem ceapa si pastarnacul din oala, adaugam dovlecelul, cartofii si mai lasam sa fiarba aproximativ un sfert de ora. Adaugam fideaua in ultimele 2-3 minute de fierbere. Asezonam cu sare si piper si oprim focul. Presaram mararul tocat fin si acoperim oala cu un capac.
Pofta buna!