Salata cu sfecla rosie si verdeata

Reteta: Salata cu sfecla rosie si verdeata, este o reteta de post, care se prepara repede. Vestea minunata pentru cei care tin la silueta lor este ca 100 de grame de sfecla rosie contin aproximativ 40 de calorii.

Necesarul de ingrediente:

– 3 sfecle rosii mai mici;

– 1 legatura de marar tocat marunt;

– 1 legatura de patrunjel tocat marunt;

– sare alba fina după gust;

– 2 lingurite de suc de lamaie;

– 2 lingurite cu ulei de masline presat la rece.

Mod de preparare:

– Prima data se spala bine cu apa cele trei bucati de sfecla folosind partea abraziva a unui burete de bucatarie, dupa care se pune la fiert sau la copt.

– Dupa ce vedem ca bucatile de sfecla sunt gata si furculita intra usor in coaja, se lasa la racit si apoi se toaca in feliute (in forma de pana).

– Indicat este sa utilizati manusi pentru a nu va manji pe maini de culoarea rosie specifica sfeclei.

– Dupa care introduceti feliutele taiate intr-un castron, alaturi de celelalte ingrediente.

– La final amestecati si serviti increzatori salata proaspata, ca atare sau alaturi de alte preparate.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*