Paste cu creveti si rosii cherry

Astazi am servit la masa de pranz Paste cu creveti si rosii cherry. Reteta este simpla si foarte rapida.

Necesarul de ingrediente:

– 250 de grame de paste,

– 500 de grame de creveti decongelati,

– 1 cub mis de unt,

– ulei de rapita presat la rece,

– 4 rosii cherry taiate felii,

– sos pesto de busuioc,

– 10 frunze de busuioc verde tocat fasii subtiri.

Mod de preparare:

– Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, respectandu-se timpii indicati pe ambalaj, dupa care se pun la scurs,

– Intre timp, sotati crevetii pentru circa cinci minute, pe ambele parti, intr-o tigaie neaderenta in care ati pus o lingura de ulei de rapita presat la rece si un cub mic de unt,

– Transferati apoi crevetii din tigaie intr-un castron cu marginile mai inalte, incercand, pe cat posibil, sa pastrati in tigaie uleiul in care au fost prajiti,

– Adaugati deasupra pastele, rosiile cherry taiate in patru, busuiocul tocat fasii si aproximativ 250-300 grame de sos pesto,

– Amestecati usor cu ajutorul a doua spatule din lemn sau a doua linguri si consumati proaspat.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*