Grisine fara gluten cu somon afumat

Reteta: Grisine fara gluten cu somon afumat, este un aperitiv satios si foarte gustos si usor de preparat. Somonul este o sursa de excelenta de proteine si de grasimi necesare organismului. Este foarte bogat in Omega 3 si 6 si reprezinta alegerea ideala pentru o masa rapida si sanatoasa.
Necesarul de ingrediente:
– 1 pachet de grisine, fara gluten,
– 100 de grame de somon afumat,
– 1 capatana salata verde,
– 150 de grame de smantana,
– 150 de grame de iaurt,
– coaja rasa de la o lamaie,
– 1 varf de lingurita de zahar,
– piper negru macinat,
– sare alba fina.
Mod de preparare:
Pentru sos se combina si amesteca toate ingredientele intr-un castron apreciabil. Somonul afumat se desface in feliute subtiri si se invelesc grisinele doar pe jumatate. Se adauga si cateva frunze de salata verde si sosul de smantana.
Pofta Buna !