Biscuiti fara gluten cu avocado si mango

Reteta: Biscuiti cu avocado si mango, este un aperitiv fara gluten foarte delicios si simplu de pregatit in numai un sfert de ora.

Necesarul de ingrediente:

– 9 bucati biscuiti, fara gluten,

– 1 avocado mic,

– 1/4 mango,

– 1 ardei kapia rosu mic,

– ceapa rosie mica,

– zeama lamaie,

– ulei masline extra-virgin,

– coriandru verde,

– piper negru macinat,

– sare alba fina, dupa gust.

Mod de preparare:

Incepem prin a curata si spala legumele. Dupa care tocam legumele si fructele. Alegem un castron potrivit si introducem in el legumele si fructele tocate, adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline extra-virgin, piper, sare si cateva frunze verzi tocate de coriandru. Amestecam cu doua furculite, dar delicat, sa omogenizam ingredientele si aperitivul este gata de servit.

Pofta Buna !