12 Cugetari pentru o viata mai buna (I)

Jurnal 365 online.ro, a strans pentru voi un buchet de 365 cugetari, pe care vi le va oferi cu drag, zi de zi:

1) ,,Fiecare dintre noi este o minune. Fiecare dintre noi, are o poveste” (Kristin Hunteri).

2) ,,Cand se inchide o usa, se deschide alta” (Samuel Palmer 1805-1881).

3) ,,Succesul face viata mai usoara, dar nu mai usor de trait” (Bruce Springsteen).

4) ,,Fa un lucru la timpul lui si o sa ai liniste” (Proverb indian).

5) ,,Daca succesul tine de a face ceva rau, opteaza pentru esec!” (Pam Brown 1928-2014).

6) ,,Din punct de vedere al aerodinamicii bondarul n-ar trebui sa zboare. Dar el nu stie asta, asa ca zboara” (Mary Kay Ash 1915-2001).

7) ,,Ce viata poate fi mai buna? Stau la fereastra si ma uit cum cad frunzele si infloresc pomii odata cu trecerea Anotimpurilor” (Hsueh Tou 982-1052).

8) ,,Ca sa vezi partea buna a vietii nu dureaza mai mult decat ca s-o vezi pe cea rea” (Jimmy Buffett).

9) ,,Nu astepta sfarsitul vietii ca sa-ti dai seama ca nu ai trait. Multi ajung sa plece dintre noi uitandu-se in urma la bucuria si frumusetea pe care nu le-au putut atinge fiindca le-a fost frica sa traiasca” (Anonim).

10) ,,Speranta nu iti poate oferi fericirea pe tava doar pentru ca tu iti doresti asta. Da, e minunat sa speri ca vei avea parte de succes, iubire si aventura. Dar pentru ca toate astea sa devina realitate trebuie sa le cauti, sa te straduiesti. Numai asa sperantele si visele devin realitate.” (Dr. Dalton Exley).

11) ,,Ne putem descurca foarte usor daca purtam in fiecare zi povara zilei respective. Dar n-o sa reusim niciodata asta daca dam zilei de azi povara de ieri” (John Newton 1725-1807).

12) ,,Masoara-ti sanatatea dupa cat de mult iti plac diminetile si primavara. Daca nimic din tine nu raspunde la trezirea naturii, daca gandul la o plimbare de dimineata nu te ridica din pat, daca trilurile pasarilor nu te impresioneaza, sa stii ca dimineata si primavara vietii tale au trecut. Asa iti poti lua pulsul … (Henry David Thoreau 1817-1862).

-VA URMA-