Renuntarea La Mancare Timp De O Zi, Intinereste Organismul Cu 3 Luni!

Daca cel mai greu lucru pe care il ridicam este mouse-ul, iar picioarele nu ne dor in urma plimbarilor lungi, ci de la statul indelungat pe scaun, cu siguranta ar trebui sa incercam renuntarea la mancare timp de o zi.

Din manualele de anatomie este cunoscut faptul ca produsele alimentare trec prin intestin, timp de doua zile, de aceea abtinerea de la mancare timp de o zi nu poate fi numita infometare si nu poate afecta organismul, ci doar aduce o multime de beneficii.

Daca planificam o data pe saptamana o zi fara sa mancam, in organism vor avea loc shimbari uimitoare.

– A doua zi, imaginea din oglinda ne va bucura: pielea va deveni neteda si stralucitoare. Vom scapa de fata umflata si pungile de sub ochi.

– Intestinele vor elimina complet resturile de mancare. Tractul digestiv va functiona perfect.

– In doar o zi vei slabi un kilogram. Important e ca a doua zi sa nu recuperezi … Pentru rezultate pozitive de lunga durata, vom renunta la mancare timp de o zi.

– Vom normaliza metabolismul. De asemenea, in timpul abtinerii de la mancare, este eliminat hormonul de crestere, care ajuta la marirea masei musculare, intarirea oaselor si eliminarea depunerilor de grasime.

– Vom stimula activitatea creierului pentru gasirea unor noi solutii. La unii se manifesta chiar prin cresterea creativitatii si tendinta de crestere spirituala.

– Vom ajuta organismul sa lupte impotriva diferitelor boli. Abtinerea de la mancare timp de o zi, reduce semnificativ riscul de boli cardiovasculare, ateroscleroza, numarul atacurilor de cord si intensitatea lor in caz de astm. De asemeneam, abtinerea de la mancare pe termen scurt mobilizeaza sistemul imunitar al organismului.

– Vom scapa de dependenta de mancare, iar prostul obicei de a rontai ceva mereu va disparea de la sine.

O zi pe saptamana fara mancare, nu este atat de dificil, in schimb ne ofera o senzatie de vioiciune. Acest lucru este posibil, mai ales daca suntem motivati.

Conținutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.