Hreanul (Armoracia rusticana) – inamicul grasimii abdominale!

Ne ajuta sa eliminam centimetru cu centrimetru grasimea zi de zi din jurul taliei! Cea mai simpla si eficace reteta!

Proprietatile hreanului:

Hreanul este o sursa importanta de vitamine: C, B1, B6, B2, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier.

Este recomandat sa consumi hreanul impreuna cu alimente bogate in grasimi, deoarece contribuie la digestie. De asemenea, detoxofiaza organismul, accelereaza metabolsimul, furnizeaza energie si este benefic pentru diabetici.

Incredibil! Ce poate face hreanul pentru organism! Arde cel mai rapid grasimea in exces si subtiaza talia cu un centimetru pe zi! Metoda simpla cu rezultate reale! Femeile sunt innebunite dupa acest ingredient! Afla cum poti elimina grasimea abdominala, natural si fara prea mare efort!

Gratie acestei retete, numeroase femei au reusit sa elimine un centimetru de grasime abdominala, pe zi! Aceasta mixtura elimina grasimea, previne retentia de apa, imbunatateste activitatea creierului, memoria, vederea si auzul.

Ingrediente necesare:

-125 de grame de hrean proaspat;

– 2 lamai organice;

– 3 linguri de miere de albine.

Mod de preparare și utilizare:

Amestecam intr-un blender 125 de grame de hrean. Taiem lamaile, se eliminam samburii si se adaugam miezul in blender. Apoi adaugam si celelalte ingrediente. Dupa preparare, mixtura le depoziteazam intr-un borcan inchis, la frigider. Luam o lingura din solutie in timpul mesei, de doua ori pe zi. Dupa 3 saptamani vom putea vedea si primele rezultate.

Sanatate!