Ce se intampla daca dormiti fara haine pe voi

Atunci cand dormiti cu haine, corpul vostru devine cald si acest lucru interfereaza cu eliberarea hormonului uman de crestere, care repara celulele pielii.

Dormitul fara haine mentine corpul vostru la o temperatura optima si de asemenea, intarzie procesul de imbatranire. Pe masura ce corpul vostru produce hormonul de crestere uman mai mult, veti avea mai putine riduri.

Atunci cand stati culcați plat, circulatia sangelui incetineste, deoarece nu exista nici o tragere a gravitatii. In plus, benzile elastice si snururile hainelor de noapte obstructioneaza si mai mult circulatia sangelui.
Dormitul fara haine ajuta, astfel, la un bun flux al sangelui, deci la imbunatatirea circulatiei sangelui.
Sunteti chinuiti de insomnie? Incercati sa dormiti goi pentru o schimbare. Acest lucru va ajuta la mentinerea temperaturii corpului ideal pentru a adormi si va va ajuta in a avea un somn profund si fara sunet, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la reducerea drastica a temperaturii, de catre instalatia de aer conditionat.

Cand aveti un nivel mai scazut de hormoni de stres numit cortizol si rata mai mare a metabolismului, veti sfarsi prin a pierde grasimea acumulata. Este un fapt, ca oamenii care dorm goi au un procent mai mic de grasime pe burta.

Atunci cand dormiti profund, rata metabolismului a corpului vostru creste. Deci, practic ardeti din grasime mai repede, chiar in timp ce dormiti.

Oxitocina este un hormon al simturilor pozitive, care este produs in organism in timpul actului sexual. Dormind gol da un impuls natural pentru nivelul oxitocinei care face sa va simtiti cu adevarat senzuali si fericiti.

Un nou studiu arata ca barbatii care dorm goi au o mai buna calitate a spermei. Boxerii stransi pot creste temperatura testiculelor, ceea ce poate determina diminuarea calitatii spermei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*