Barbatul si Femeia nu sunt si nu pot fi egali niciodata

Barbatul si femeia nu sunt egali, se spune in casa Domnului. Barbatii par sa fie favorizati in religia crestin-ortodoxa, insa nu prea pare sa fie cu totul adevarat. Femeile si barbatii nu vor fi niciodata egali , evident existand o explicatie.

Egalitatea nu are limite, barbatul este egal cu sotia lui. Relatia de supunere este relatia Hristos-Biserica.

Barbatul nu este egal cu femeia, femeia este superioara barbatului si de aici nu mai este egalitate. Bineinteles se stie ca femeia poate sa faca absolut tot.

Un barbat nu poate sa faca tot, spre exemplu nu poate sa iubeasca desavarsit, nu poate, n-are putere.

Bunaoara: un barbat nu poate să stea sase-sapte luni nedormit, decat cateva minute sau doua-trei ore pe noapte langa copilul lui bolnav, pe cand sotia lui, femeia, poate să stea. Fiecare din noi ne intrebam, oare de ce. Explicatia este ca femeia poate iubi desavarsit. Nu iubeste asa teoretic( abstract), femeia isi iubeste pruncul si sta langa capataiul acestuia luni de zile, doarme pe scaun. Barbatul in schimb,nu. Barbatul nu are această putere. Alt aspect important: cati barbati trec cu vederea si isi iarta sotiile lor cand gresesc, desigur foarte putini! Din viata reala se stie ca femeile, chiar multe, aproape toate, isi iarta barbatii!

Femeile nu au un motiv clar anume, explicatia este speciala: au o putere de iubire mult mai mare.