APROBAREA RAPIDA SI SUB PRESIUNE A Vaccinurilor ARN poate AMENINTA SANATATEA GLOBALA

Este vorba despre acest VACCIN ARN, pe care il propaga acum Bill Gates si concernele farmaceutice asociate cu el. Sa ne uitam putin la biologia coronavirusului. Coronavirusul e un virus ARN, asta inseamna ca nu are un ADN propriu, ci genomul exista la el ca ARN, acid ribonucleic.

CE ESTE ACEST VACCIN ARN ?

Coronavirusii sunt de o marime de aproximativ 120 de nanometrii, corespunzand cu 000012 milimetrii sau a 120-a milioana a unui milimetru si ei sunt foarte simpli. In biologie nu sunt considerati drept vietuitoare, precum toti ceilalti virusi, pentru ca nu se pot inmulti din propria initiativa, pentru ca ei nu au un metabolism propriu, asta insemnand ca au nevoie de o celula gazda. Invelisul coronavirusului e foarte simplu construit si are in el si proteine membranare depozitate, si proteine ca niste tepi, care formeaza acea structura tridimensionala la suprafata virusului. Si sistemul imunitar al omului poate prin aceasta structura tridimensionala de proteine sa recunoasca acest virus. In interiorul coronavirusului se afla pe sectiunea transversala (structurata circular, in asa numita nucleocapsida, care e de asemenea socializata cu proteine) ARN-ul, acidul ribonucleic.

Aici e important sa deosebim scurt 2 forme ale ARN-ului, una e forma virala sau genomica de ARN, adica codul genetic propriu-zis, planul de constructie pentru proteinele virusului, cealalta forma e asa numitul ARN-ul messenger sau ARNm, adica acid ribonucleic messenger. Si acidul ribonucleic messager e o transcriere a ARN-ului viral sau a unor anumite segmente a ARN-ului viral. Asta inseamna ca acesti messageri ai acidului ribonucleic transmit , ca sa zicem asa o transcriere, continutul codului genetic.

Coronavirusul patrunde prin mecanisme foarte complexe in celulele gazda, el trebuie sa se imnulteasca pe seama noastra. Si prin circuite complexe de reglare a celulei, pe care o ataca, are grija ca celula noastra sa patrunda din greseala virusii, prin faptul ca sintetizeaza acolo proprii messageri ARN, in plasma celulei. Apoi sunt infiltrati in asa numitii ribozomi ai celulei noastre, acestia sunt ,,centrala electrica” de proteine, fabricile de proteine ale celulei noastre, sa sa spunem asa. Ele produc apoi neintentionat, pentru ca nu sunt manipulate de virus, in baza messagerilor ARN ai virusului, proteine virale. Adica produc virusi, asa se inmulteste virusul in corpul nostru, relateaza biologul Clemens Arvay.

Vaccinurile ARN se ataseaza in oarecare masura la aceste mecanisme. Un vaccin ARN nu mai lucreaza cu antigenii care sunt injectati si in urma carora corpul nostru produce direct anticorpi, ci lucreaza cu messagerii ARN, cu messagerii acidului ribonucleic ai virusului, in acest caz cu cei ai coronavirusului. Acest messager ARN de asemenea manipulat asfel incat sa fie acceptat de celulele noastre. Si e infiltrat in corpul nostru prin nano-particule, ele isi croiesc drumul in interiorul celulei noastre prin receptorii celulei. Pentru asta e nevoie de nanotehnologie, care dupa vaccinare, dupa administrare acesti messageri ARN, acesti messageri ai acidului ribonucleic ai virusului, sa poata sa ajunga in plasma celulei noastre. Si dupa aceea se intampla ceva asemanator ca la infectia virala, si anume cu ajutorul unor mecanisme complexe si circuite reglate, in cele din urma ribozomii celulei noastre, deci aceste fabrici de proteine, ,,citesc messagerii ARN ai virusului, care au fost introdusi”.

Si apoi produc proteine virale, de exemplu proteine ale invelisului, precum tepii virusului. Apoi le elibereaza in circulatia sangelui, si sistemul nostru imunitar formeaza anticorpi impotriva lor.

Se poate observa deja ca ceea ce se intampla e o INTERVENTIE MASIVA IN FIZIOLOGIA CELULELOR NOASTRE. Inca NU E CLARIFICAT CE REACTII IMUNE, reactii imune DAUNATOARE, ar pute fi provocate prin asta. Inca NU E CLARIFICAT daca exista EFECTE PE TERMEN LUNG ale acestui gen de vaccinuri. SI NU E deloc CLARIFICAT daca aceste vaccinuri sunt intr-adevar EFICIENTE pe termen lung. Toate acestea ar trebui sa fie MAI INTAI CERCETATE in studii clinice si in studii preclinice deoarece TEHNOLOGIA acestor vaccinuri NU E in nici un fel GATA DE LANSARE PE PIATA SI NU E in nici un fel SIGURA.

Asta o stiu toti care fac cercetari pe aceasta tema ! SI MEDICII AVERTIZEAZA cu privire la o APROBARE RAPIDA SI SUB PRESIUNE a vaccinurilor ARN. Nu TREBUIE IN NICI UN CAZ SA PERMITEM ASTA ! Mai este inca nevoie de o INVESTIGATIE LUNGA, de inca un TIMP LUNG al studiilor si al studiilor clinice, ca sa avem destula SIGURANTA si sa adaptam aceste vaccinuri suficient, astfel incat sa nu cauzam prin ele PROBLEME DE SANATATE !

Biologul Clemens Arvay

E chiar IRESPONSABIL faptul ca Bill Gates vrea sa scurteze acest timp de la 5 ani la 18 luni pana la APROBARE, pana la FOLOSIREA acestui vaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*