Adolf Hitler

In urma cu 132 de ani, pe 20 aprilie 1889, se nastea unul dintre cei mai mari oameni ai istoriei mondiale. Un om care a fost cu adevarat impotriva Timpului. A avut o viziune revolutionara si a fost in stare sa intoarca lumea pe dos pentru aceasta. El este Adolf Hitler, cel care a luptat impotriva bolsevismului, masoneriei si chiar ordinii iudaice mondiale.

Lucruri mai putin cunoscute despre Adolf Hitler:

S-a nascut al patrulea din cei sase copii al vamesului austriac Alois Hitler – care fusese casatorit de doua ori mai inainte si fosta Klara Polzl, Adolf Hitler a crescut intr-un mic oras austriac la sfarsitul secolului XIX.

-Hitler a renuntat la liceu la 16 ani si a plecat la Viena, unde s-a straduit sa devina artist, dar a fost refuzat de doua ori de Academia de Arta din Viena.

-El a fost responsabil pentru moartea a peste 11 milioane de oameni in lagarele de concentrare din 1942 pana in 1945. Majoritatea au fost evrei, dar altii au inclus comunisti, homosexuali, persoane cu dizabilitati intelectuale (experimentele efectuate asupra lor i-au convins pe oficialii nazisti ca exterminarea in masa a oamenilor a fost fezabil), crestini si romi si tigani sinisti.

-Titlul sau original pentru „Mein Kampf” a fost „Lupta mea timp de cinci ani impotriva minciunii, prostiei si lasitatii”.

– A scris o continuare a „Mein Kampf”, dar apoi, pervers, a refuzat sa permita publicarea acesteia. Manuscrisul a fost descoperit zeci de ani dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial; in ea, Hitler si-a dezvaluit planul de a ataca Statele Unite.

– Filmele sale preferate au fost King Kong (1933) si Alba ca zapada si cei sapte pitici (1937).

– S-a nascut la patru zile dupa Charles Chaplin. Hitler si-a modelat mustata dupa mustata lui Charlie Chaplin.

– Actorul/cantaretul olandez-german Johannes Heesters a fost actorul preferat al lui Hitler, mai ales in rolul sau de contele Danilo Danilovitch din „Die Lustige Witwe” („Vaduva vesela”) a lui Franz Lehar.

– Hitler nu a caștigat niciodata o majoritate parlamentara generala in cadrul sistemului democratic al Germaniei. La alegerile libere finale din noiembrie 1932, partidul sau a pierdut un sprijin considerabil (de la aproape 14 milioane de voturi la sub 12 milioane de voturi), dar a ramas totusi cel mai mare partid ales cu 196 de locuri (293 de locuri erau necesare pentru o majoritate). Ulterior, Hitler a fost introdus la putere de alti lideri de dreapta si de presedintele Paul von Hindenburg, care au avut in final consecinte devastatoare pentru Germania, Europa si lume.

– Locotenentul-general Hans Bauer, a fost pilotul lui Adolf Hitler, si primul care a fost de fata la sinuciderea sa si a sotiei sale Eva Braun. Hitler a spus, pilotului sau ultimele cuvinte pana sa se sinucida: ,,Imi pun capat astazi”.

– Se crede despre el ca a schimbat lumea mai mult decat orice alta persoana de la Alexandru cel Mare (356 î.Hr. – 323 î.Hr.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*