Sanatatea Natiunilor: Flit Microbilor Globalismului !

Este documentat si arhicunoscut ca organizatiile neguvernamentale (ONG) pe care Statele Unite ale Americii le prolifereaza ca pe o ciupercarie otravitoare in Lume sunt entitati rasiste Evreiesti. Ele isi primesc tainul din bani Evreiesti, pe filierele marilor finante din New York City si City of London, apartinand Evreilor, pentru a critica, influenta si modela deciziile Natiunilor in favoarea Globalismului.


Guvernul indian a inghetat conturile Amnesty International, care isi suspenda activitatile din India, pe motiv de ,,vanatoare de vrajitoare”

Aceste ONG-uri Evreiesti, de tipul Amnesty International, fals autodeclarate ca ,,aparatoare ale drepturilor omului”, actioneaza pretutindeni in chip morbid, ca niste microbi care creaza adevarate buboaie politice pe trupurile Natiunilor, cu scopul de a le slabi si supune Globalismului. Ele instiga si infecteaza politic si in ascuns retelele interlope si diasporele globaliste din interiorul Natiunilor.

Insa Natiunile au inceput sa se trezeasca din narcotizarea la care au fost supuse de Evrei, prin cuvinte mincinoase si rauvoitoare, vizand scopul globalist final, de stapanire a Lumii printr-un Guvern Mondial Evreiesc. Cuvantul Evreiesc e opiu pentru Natiuni. El amorteste ratiunea, debiliteaza si subjuga. Guvernul Indiei a facut cunoscut, marti, ca Amnesty International desfasoara in tara „practici ilegale”.

Autoritatile de la New Delhi au anuntat ca institutiile abilitate ale statului indian au descoperit transferuri ilicite de „sume importante” de la Amnesty din Marea Britanie spre India. Astfel de actiuni ale ONG-ului Evreiesc, similare retelelor de crima organizata, au fost depistate si de precedentul guvern indian. Globalistii au inceput din nou sa roiasca in jurul fostei colonii britanice. Resursele indiene sunt o prada tentanta.

Pentru inceput, Globalistii si-au extins barlogul maritim pana in apropierea Indiei, in Oceanul Indian. Ei au metamorfozat Comandamentul SUA pentru Pacific in „Indo-Pacific”. „Această abordare pur legala si bipartida (a Indiei) fata de Amnesty, sub diferite guverne, arata clar ca vina este pe deplin imputabila mecanismelor dubioase adoptate de Amnesty pentru a-si asigura fonduri pentru activitatile sale”, a declarat guvernul indian, care acuza ONG-ul Evreiesc ca primeste fonduri din strainatate si ca astfel incalca legislatia Indiei.

„Toate comunicatele frumoase despre activitatea umanitara si despre a spune adevarul puterii nu sunt nimic altceva decat un truc pentru a deturna atentia de la activitatile lor care incalca clar legile indiene in vigoare”, a adaugat executivul indian. Drept urmare, India a inghetat conturile bancare ale Amnesty International. Aceasta este calea generala si de subscris pentru a pune capat activitatilor Evreiesti de infectare politica a Natiunilor. Pentru a nu le mai fi provocate abcese si plagi, Natiunile trebuie sa dea cu flit microbilor Globalismului.

Amnesty International a anuntat ca isi suspenda activitatile din India dupa inghetarea legitima a conturilor sale bancare de catre guvernul indian, reactie pe care o considera drept o „vanatoare de vrajitoare” impotriva grupurilor de aparare a drepturilor omului. „Drum bun!” inapoi in USA si UK, unde au ce critica. Americanii si britanicii au cele mai incalcate drepturi ale omului, fiind cei mai inrobiti de Evrei! Nu mai trebuie acceptat ca banii blestemati ai Evreilor sa provoace rau Natiunilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*