OCULTA MONDIALA SI CONTROLUL LUMII – PIRAMIDA PUTERII – EPISODUL 2

1. Comisia Trilaterala este o „asociatie particulara” infiintata in anul 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a „intari cooperarea economica si politica intre continentele: american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite ale Americii), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru.

Mugur Isarescu este membru al acestei comisii asadar avem un lup pus ca paznic la oi …

2.Consiliul pentru Relatii Externe (CFR)(din engleza Council on Foreign Relations) a fost fondata in anul 1921 si este o organizatie americana non-profit nepartizana specializata in politica externa a Statelor Unite si afaceri internationale. „Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea ,,Elita puterii” – un grup de barbati, cu interese si conceptii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din pozitii intangibile, situate in spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR si al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg, este o organizatie cu agenda globalista, ce include lideri politici din lumea occidentala, oameni de afaceri si academicieni. Reuniunile au loc anual, incepand din anul 1954. Fondatorii grupului au fost magnatii David Rockefeller si familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist si se reuneste anual pentru a promova o apropiere intre Europa si Statele Unite ale Americii. Organizatia are o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si a refuzului de a emite comunicate de presa, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagina de internet si nici o intalnire nu este inregistrata. Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalitati politice, culturale, economice, universitare, ce se intrunesc in fiecare an in luna mai, alternativ in Europa si America, in aproape 50 de tari.

4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de catre Aurelio Peccei, om de stiinta si afacerist italian si Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in anul 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara (Chiar daca numai Dumnezeu are dreptul de a da si lua viata ei se cred dumnezei). De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pagina oficiala).

5. Organizatia Natiunilor Unite (ONU) reprezinta calul troian al guvernului mondial in pregatire si au in subordine o vasta retea de organizatii care se pretind in slujba popoarelor, dar care nu reprezinta decat o acoperire a unei manipulari grotesti, legata – printre altele – de tarile in curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrala si de Sud. Din reteaua ONU face parte si Organizatia Mondiala a Sanatatii o filiala aflata in proprietatea cartelului farmaceutic anglo-americano-elvetian. Ori de cate ori aceasta organizatie avertizeaza lumea ca se va produce o epidemie, cei care o controleaza, corporatiile farmaceutice, asigura vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reactie – solutie, desi vaccinurile provoaca mari probleme de sanatate, afectand bunastarea fizica si psihica a miliarde de oameni.

6. Institutul Regal pentruAfaceri Internationale, cunoscut și sub numele de ChathamHouse este unul dintre cele mai importante cluburi de reflectie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupand locul intai in clasamentul „Politica externa ,,Non-SUA”. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sanatate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relatiilor Externe si Comisia Trilaterala controleaza aproape suta la suta opinia publica. Toate marile cotidiene, agentiile de stiri si principalele canale de televiziune, ale caror stiri si emisiuni sunt urmarite de opinia publica au in pozitii de conducere membrii acestor organizatii. (Cum se explica de exemplu ca inmormantarea Parintelui Justin Parvu marele nostru duhovnic nu a fost transmisa pe nici un post?) Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.

Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).

In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR filiala romana a Clubului de la Roma.

Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa: clubofrome.ro).

Asa ca putem dormi linistiti: prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.

Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? „Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI. (Se vede clar la noi cum FMI obliga la vanzarea ultimelor proprietati pe care le mai are Romania, cum le pune piatra de mormant).

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.

Astazi insa, desi ni se spune ca traim in lumea tuturor libertatilor, drepturilor si a democratiei, ele ne sunt confiscate in numele unor stranii rationamente sau inselatorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor. Intentia este de a-i distruge pe mici producători sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial in materie de calitate si siguranta a hranei, prin impunerea unor asa-zisi parametri stiintifici dupa care producatorii trebuie sa se ghideze nu se urmareste altceva decat distrugerea micilor producatori. Iar aceasta, in favoarea marilor producatori de hrana multa si proasta! Vestitul Codex Alimentarius reprezinta chintesenta acestui sistem, la implementarea caruia au lucrat zeci de ani reprezentantii celor mai mari interese politice si financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85% din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pe site-ul: www.codexalimentarius.com

7.Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media.

Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie(Singura religie care este persecutata si adeptii ei prigoniti este cea ortodoxa, singura religie care il deranjeaza pe satana, stapanul lumii caci prin ea se mantuiesc oamenii si nu ii poate duce in iad, restul religiilor pot fi practicate nestingherite caci oricum lucreaza in folosul satanei din varful piramidei si concuce adeptii lor in iad), indobitocita prin sisteme de invatamant (Acolo li se insufla tinerilor ca omul se trage din maimuta)care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia. Rezultatul este o populatie lipsita de energie si de entuziasm, lipsita de putinta de a actiona si de a reactiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfel incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi populatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus. Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos. De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri „alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea (Decat tradator si vanzator de tara, mai bine mort caci nu te poate obliga nimeni sa faci ceva peste voia ta dar politicienii nostrii fac, isi vand si omoara indirect semenii si isi iau comisionul). Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

sursa: internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*