OCULTA MONDIALA SI CONTROLUL LUMII – PIRAMIDA PUTERII – EPISODUL 1

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power). Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei.

Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american). Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 și 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina (I se inchina fata catre fata la fel cum un om vede alt om). De aceea ei incearca să controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.

Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar se pare ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand).

Nivelele Piramidei

Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot. (Pentru multi pare greu de crezut in aceste vremuri moderne dar varful piramidei de care asculta toti bogatii lumii si i se inchina si pe care il numesc arhitectul universului este satana cel din Biblie. )

Foarte Important: Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa „spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei (Mai mult e elementul cel mai important pentru a intelege tot ce se intampla in lume si de ce se intamplă, fara acest element nu esti decat un om simplu care la o bere sau la un colt de strada face si el politica si isi da cu parerea despre lucruri care il depasesc, e ca si cum de la baza muntelui incerci sa descrii ce e in varful lui. Urca-te in schimb pe munte, in varful piramidei si de acolo vei intelege tot tabloul si atunci cand vei auzi pe unii facand politica la colt de strada te va trece zambetul vazand cat de departe de adevar sunt).

Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varful piramidei, trebuie in primul rand sa te întelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vii, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti în diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.

Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europenecare toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragindu-se din familia Windsor. Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic.

Aici poate fi mentionat faptul ca si in Statele Unite ale Americii, marea majoritate a presedintilor americani alesi „democratic” (Care vot democratic? Alegem noi candidatii? Nu alegem. De exemplu la americani ambii candidati au acelasi stapan di poporul alege intre doua slugi masonice ale satanei) prin vot popular din anul 1776 si pana in prezent sunt inruditi intre ei. Toti acestia sunt rude de sange si prin urmare se poate afirma ca ei alcatuiesc un fel de „casa regala” sau dinastie.

Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste (Ei sunt putini ca numar si puterea lor sta tocmai in aceasta identitate ascunsa a lor, caci oamenii ar sti cine sunt le-ar lua puterea).

Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.

David Icke (Mare atentie la acest autor care este un mare sustinator al religiei universale sataniste de tip new age si cartile lui sunt pline de rataciri) scrie in lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcatuiesc „o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua), un fel de „rasa in interiorul rasei”. Aceasta a fost creata in antichitate, in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins continuu puterile, acaparand practic intregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile institutiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele si mass-media nu au fost infiltrate de aceasta forta, ci au fost chiar create de ea, de la bun inceput.”

Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):

Dinastia Astor; Dinastia Bundy; Dinastia Collins; Dinastia DuPont; Dinastia Freeman; Dinastia Kennedy; Dinastia Li; Dinastia Onassis; Dinastia Reynolds; Dinastia Rockefeller; Dinastia Rothschild; Dinastia Russell; Dinastia Van Duyn.

Membrii acestor familii ocupa cele mai inalte pozitii in toate ierarhiile existente, sunt cu totii extrem de bogati si se afla „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodata pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce ii intereseaza pe ei nu este nicidecum sa fie cunoscuti, ci doar sa detina bogatiile si controlul planetei, precum si sa isi urmeze planurile de dominare a umanitatii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helu din Mexic cu 74 miliarde de dolari.

De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (500.000 de miliarde) (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului. Familia Rothschild, 500 de trilioane avere!

Unul din modurile prin care aceste familii controleaza lumea este prin multinationale care detin actiuni una la alta, aceasta detinere este atat de complicata incat aproape ca I se pierde urma.

Citez aici un studiu publicat online (articolul poate fi gasit online scriind: companii care conduc lumea)

Nu este vorba nici despre teoria conspiratiei, nici despre negarea ei. Pur si simplu, dupa cum reiese din cifre, un grup exclusivist de 737 de companii transnationale (TNC) controleaza circa 80% din cifra de afaceri a celor mai mari companii din lume si, implicit, are controlul asupra deciziilor acestora. Aceasta este concluzia finala a unui studiu publicat recent de catre Universitatea din Zurich, studiu efectuat de catre Stefania Vitali, James B. Glattfelder si Stefano Battison.

Dintre acestea insa, „nucleul dur”, de doar 147 de companii sau grupuri, controleaza, direct sau indirect, nu mai putin de 40% din cifra de afaceri a celor mai importante companii din lume.

Legaturile dintre marile companii economice influenteaza economia globala. Principala problema a cercetatorilor a fost descoperirea structurii controlului marilor corporaţii mondiale.

Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat in anul 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice „sub-familii”.

Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.

Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman, fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

Nivelul 4 – Centrul de comanda

Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
Comisia Trilaterala, Consiliul Relatiilor Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Organizația Națiunilor Unite si Institutul Regal pentru Afaceri Internationale

Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Masa Rotunda, creatia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege„. Este stiut caci aceste familii au ales tot timpul cei mai mari savanti din toate domeniile sa lucreze pentru ei, nu e asadar de mirare ca au dezvoltat un sistem de control asa de complicat incat nu poate fi inteles de oamenii de rand. Acest sitem are ca finalitate cipul implantat (666) si pierderea pe vesnicie.

-VA URMA-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*