Globalistul, o intrupare umana a egoismului animalic: Lumea ii este jungla si praduirea un mod de viata

Prin instinctele jefuitoare, educate in interiorul rasei, religiei si familiei, globalistul este o corporalizare cu fata umana a egoismului si cruzimii din lumea animalelor pradatoare. Pentru globalist, viata si munca celorlalti, din afara rasei si religiei lui, nu conteaza. Globalistii nu au cultul vietii si muncii, ci exclusiv pe al razboiului, jafului, furtului, inselaciunii.

Mark Esper – al 27-lea secretar al apararii din Statele Unite ale Americii

Filosofia lumii civilizate este ca cine are nevoie de ceva, trebuie sa munceasca sa-l obtina sau sa-l creeze, iar valoare are numai ceea ce, principial si general uman, sustine, usureaza si infrumuseteaza traiul oamenilor. Insa aceasta normalitate este pervertita si rasturnata in lumea joasa si parazitara a globalistilor. Teoriile lor rasiste sunt toxine ideologice care, politic si religios, le-au fost bagate in cap de clasa privilegiata a profetilor si rabinilor. Ele ii invata pe globalisti ca totul li se cuvine, ca pretins “popor ales”, atotstapanitor al pamantului. De aici si originea etnonimului alternativ de ,,globalist”.

Potrivit rasismului arogant si absolut al globalistilor, de unica rasa superioara, toate celelalte “neamuri” le sunt inferioare si trebuie sa le fie supuse si servitoare. De orice au nevoie, globalistii sunt indoctrinati sa ia de la altii, de la “neamuri”, prin violenta, hotie, viclesug si orice alte mijloace, care le sunt permise si scuzate pentru scopul de a fi Stapanii Lumii.

In afara unor kitschuri rasiste si injositoare, de subcultura a violentei si acapararii, globalistii nu au o nicio sensibilitate sau intelegere pentru cultura inaltatoare. Altfel, pe unde s-au adunat ar fi atins un nivel cultural foarte ridicat. Insa pe oriunde au ajuns, prin expansiune teritoriala sau ca diaspora dirijata, ei au distrus cultura sau au subminat-o, pentru a sterge sau atenua identitatea si diversitatea popoarelor. Ori au tarat cultura in afacerile lor murdare. Ei doar practica specula de “lux” cu creatiile geniilor artistice si culturale, pentru a se imbogati fara niciun fel de merit, nici macar cat negru sub unghii.

Tot ceea ce globalistii vantura umanitatii nu sunt decat sofisme amagitor mestesugite si minciuni ingrozitoare, reprezentand tentative de a o domina si exploata prin jocuri de cuvinte. Pentru un globalist, cuvantul nu este o expresie fidela a gandurilor, ci una falsa, un mod de a le disimula si a induce lumea in eroare in privinta intentiilor sale reale. Asa-zisa lui “superioritate” este data de cel mai simplu si vulgar fapt: globalistul minte cu o usurinta si o nerusinare total iesite din comun! Minciuna este aerul lui.

Globalistul isi elaboreaza productiile verbale pentru a-l ineca pe celalalt in cuvinte si a-l face sa se simta idiot. Aceasta sarlatanie vocala se altoieste pe credulitatea sau prostia celorlalti. Daca-i analizezi afirmatiile si i le confrunti cu faptele proprii, se vede fara nicio dificultate ca logoreea sa nu are niciun sens. Dimpotriva, faptele de care globalistul ii acuza nefondat pe altii sunt faptele sale. E o stratagema prin care globalistul schimba locurile dintre cauza si efect, dintre cel care provoaca si cel care suporta.

De elocventa maxima in acest sens sunt minciunile sfruntate pe care secretarul de stat Mike Pompeo si secretarul apararii Mark Esper ai SUA le prolifereaza sistematic si fara nicio rusine despre China. Statul suveran si natiocrat chinez este liber de globalism, nu se compara, in jos, cu “libertatea” iliberala si “drepturile omului” fara drepturi din SUA, un stat cu o xenocratie totalitara, mai apropiat de o guvernare coloniala decat de un stat clasic.

Una din minciunile gogonate recente ale sefului Pentagonului privind China, proferate la un colocviu la sediul centrului de reflectie Rand Corporation, este ca aceasta tara milenara si harnica ar fi “expansionista”. El a acuzat, miercuri, gratuit China de “expansionism” în Oceanul Pacific, pentru a justifica investitia de catre Pentagon a miliarde de dolari în US Navy cu scopul de a o face mai agilă, mai autonomă şi mai letală.

“În faţa activităţilor destabilizatoare ale armatei chineze, în special în domeniul maritim, Statele Unite trebuie să fie pregătite să descurajeze orice conflict şi, dacă este necesar, să lupte şi să învingă pe mare”, a afirmat Mark Esper. El a preconizat revenirea la un procent pentru bugetul US Navy de 13%, ca in epoca Reagan, comparativ cu 11% astazi. E preocupant ca SUA e singura tara din lume care vorbeste de razboi, expansiune, suprematie.

Prioritare nu vor mai fi portavioanele uriase, care pentru deplasare necesita insemnate escorte aeronavale si anual multe luni de imobilizare pentru intretinere si reparatii, ci construirea pana in 2045 de nave mai mici si submarine, care să patruleze oceanele si marile lumii fără echipaj şi fără întrerupere. Esenta acestui crochiu militar globalist este de a face din zona maritima India-Pacific o jungla, pe care SUA sa o cutreiere nestingherit, ca un pradator la vanatoare, terorizand tarile riverane si aventurandu-se pana in apele marilor de coasta ale Chinei.

Nota: Hmmm! Titlul de Doctor in Stiinte are autoritate si trecere in Invatamantul Universitar si in Cercetarea Stiintifica. In niciun caz in Politica. Ar fi o pretentie ridicola. Ce observ: Dr. Esper vs Dr. Goebbels, un globalist si un nazist, un mod comun de epatare, din aceeasi slabiciune morbida, de stralucire si suprapozitionare.

Sursa: Blog Fragmetarium Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*