...

European Fight Games II, campionatul continental desfasurat la Budapesta, in Ungaria, a fost unul de succes pentru reprezentantii Tai Chi Do Ryu Constanta, care au compus in majoritate lotul Romaniei la competitie.

Photo of author

By Serban

Reprezentantii Tai Chi Do Ryu Constanta

Antrenorul gruparii constantene, Marcel Ilascu, a fost cel care a condus selectionata tricolora la competitia de la Budapesta, indrumandu-i pe sportivi la cele trei probe de concurs: K1, K1 Light si Light Contact. Mai mult, tehnicianul a si concurat, la veterani, urcand pe prima treapta a podiumului. Luptatorii de la Tai Chi Do Ryu Constanta au cucerit 15 medalii (5 de aur, 6 de argint si 4 de bronz), dintre cele 17 distinctii obtinute in total de Romania. Pe langa sportivii constanteni, din lotul tricolor a mai facut parte Marcus Aurelius Andrei Lungu, din orasul Otelu Rosu (judetul Caras Severin), care a cucerit doua medalii de aur, la Light Contact si la K1 Light.

De la Tai Chi Do Ryu au urcat pe podium: Marcel Ilascu – aur la K1 Light, Stefan Ilascu – un aur, un argint si un bronz, Darius Balan – aur si argint, Rares Seceleanu – aur si argint, Taifun Maulti – aur si bronz, Eduard Gisca – argint, Maria Olteniceanu – argint si bronz, Georgiana Rosu – argint si bronz. „A fost o competitie puternica. Pe langa Romania, au participat tari ca Ucraina, Olanda, Cehia, Polonia sau Ungaria. Concurenta a fost la un nivel ridicat. Delegatia ucraineana a lasat cea mai puternica impresie in concurs, fiind si lotul cel mai numeros prezent in Ungaria“, a declarat Marcel Ilascu.

Sursa: Facebook