Top cele mai periculoase semne zodiacale!

S-au spus multe despre trasaturile tipice ale semnelor zodiacale. Dar sa luam in considerare statisticile reale.

Pentru a demonstra tendintele criminale, Biroul Federal de Investigatii (FBI) serviciul intern de informații si securitate al Statelor Unite ale Americii, a facut cunoscute datele de nastere ale ucigasilor in serie, fapta care ne ajuta sa identificam cel mai periculos semn zodiacal.

Potrivit cercetarilor lor, unele semne zodiacale au mai multe sanse sa comita anumite tipuri de infractiuni. Deci, care semne zodiacale sunt cele mai periculoase si mai susceptibile de a comite infractiuni?

Toate semnele zodiacale sunt impartite in 4 elemente:

Apa: Rac, Pesti si Scorpion; Foc: Berbec, Leu si Sagetator; Pamant: Capricorn, Taur si Fecioara; Aer: Balanta, Gemeni si Varsatori.

In mod surprinzator, printre semnele de apa cei mai multi criminali au fost Racii – sunt foarte cruzi. Pestii si Scorpionii sunt iritabili si temperati.

Dintre toate semnele de foc, Sagetatorul este cel mai „criminal” semn zodiacal si sunt cel mai greu de arestat. Berbecii sunt de obicei inarmati pana in dinti, in timp ce leii sunt foarte periculosi personal.

Dintre semnele de pamant, Taurul este cel mai impulsiv si mai riscant semn zodiacal. Fecioara este de obicei inarmata, iar Capricornii sunt cei mai versatili criminali.

Cand vine vorba de semnele de aer, cele mai multe crime sunt comise de Balanta si sunt de obicei puternic inarmate, periculoase si sofisticate. Pe de alta parte, Gemenii sunt cel mai adesea prinsi trisand, in timp ce Varsatorii comit cel mai adesea crime din razbunare.

Avand in vedere aceste lucruri, care semn zodiacal este cel mai periculos?

Iata mai jos un clasament al Semnele zodiacale clasate de la cele mai putin periculoase la cele mai periculoase:

Gemeni (21 mai – 20 iunie). Incoerent si implicat in frauda sau furt. Cel mai putin periculos dintre toate semnele zodiacului. In ciuda faptului ca se aud multe lucruri rele despre Gemeni, ei sunt cel mai putin periculos semn al zodiacului! Gemenii sunt rareori cei care au sange pe maini, deoarece nu ii iau pe altii atat de in serios incat sa ii raneasca sau sa-i omoare. De obicei, cel mai mare rau pe care il pot face este sa zdrobeasca o persoana cu vorbaria lor.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie). Manipulator si razbunator. In mare parte dragut, Varsatorul este cel mai bun cand vine vorba de razbunare: sunt buni manipulatori. De asemenea, sunt hackeri buni. Varsatorului ii pasa de dreptate si are un ego puternic, dar deosebit, greu de zdrobit. Acesta este al doilea cel mai putin periculos semn al zodiacului. Poate ca acest lucru se datoreaza faptului ca sunt suficient de destepti pentru a nu fi prinsi sau nu lasa dovezi dupa crima.

Leu (23 iulie – 22 august). Infierbantat, manios, psihotic. Leii comit crime de dragul faimei. Leul este regele fiarelor si al lumii interlope, de asemenea. Leii sunt de fapt pisici mari si incearca sa evite orice necaz. Potrivit statisticilor, Leii comit infractiuni doar pentru a atrage atentia. Leul este un semn zodiacal zadarnic si nu il deranjeaza. Leii nu vor indeplini sarcini mici doar de dragul profitului lor, ci vor gandi cu atentie un plan pentru cea mai buna acoperire mediatica a crimelor lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie). Un criminal universal. Capricornul este bine echipat pentru a comite crime de orice amploare. Dintre toate semnele zodiacale, Capricornii sunt medii in ceea ce priveste criminalitatea. Desi respecta regulile si legile, pot comite fie furt, fie crima. Dezavantajul lor este ca nu sunt criminali convinsi si, prin urmare, esueaza in cele din urma din cauza dorintei lor inconstiente freudiene de a fi prinsi si pedepsiti.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie). Banii sunt totul. Balantele sunt mai interesate de bani si sunt implicate in felul respectiv de infractiuni, precum jafurile de banci. Drogurile sunt un alt domeniu de profit pentru Balante. Balanta este considerata amabila, corecta si rabdatoare. Cu toate acestea, au existat mai multe cazuri de crima in randul Balantei decat in randul Varsatorilor si Leilor. Balanta este extrem de preocupata de situatia lor financiara, asa ca vor participa de bunavoie la o inselatorie pentru a se imbogati. Ei pot jefui o banca sau pot deturna in mod fraudulos o suma mare de bani. In acelasi timp, Balanta incearca sa ramana in umbra, sa actioneze sub acoperire, pentru ca in caz de probleme cu legea, sa nu ia toata lovitura asupra lor. De fapt, Balanta este una dintre cele mai periculoase semne zodiacale atunci cand vine vorba de infractiuni financiare.

Fecioara (23 august – 22 septembrie). Specializata in furt. Fecioara perfectionista este specialista in furt. Ei isi cunosc bine munca si o fac cu atata precizie incat este dificil sa gasesti o urma a crimei lor. Exista multi psihopati si criminali foarte inteligenti printre Fecioare. Cu toate acestea, este mai probabil sa comita frauda si furt decat crima. Fecioarele se gandesc cu atentie la fiecare pas. O asemenea scrupulozitate ii face niste hoti buni.

Pesti (19 februarie – 20 martie). Ucigasi in serie impulsivi. Daca crezi ca Pestii sunt draguti si inofensivi, te inseli foarte tare. Traind in visele lor, sunt extrem de sensibili. Se pot pierde cumpatul la un moment dat. Pestii par sa fie cu sange rece si nu sunt interesati de crima, dar se pot schimba dramatic. Sub presiunea problemelor psihologice acumulate, ei chiar pot deveni ucigasi in serie sofisticati. Pestii sunt maestri ai mimei.

Berbec (21 martie – 19 aprilie). Uraste sa fie dominat. Ei pot deveni oameni inarmati pentru a reusi in viata. Oamenii nascuti sub semnul Berbecului sunt cunoscuti pentru natura lor indisciplinata. Se pot enerva cu usurinta, dar tind sa se raceasca rapid. Ar trebui sa stai departe de Berbec cand sunt suparati – vor uita in curand de ceea ce i-a infuriat. Problema Berbecului este ca pot deveni infractori obisnuiti datorita temperamentului lor, ceea ce ii face unul dintre cele mai periculoase semne zodiacale.

Taur (20 aprilie – 20 mai). Extrem de temperamental. Ei devin cei mai brutali dictatori ai lumii. Nativii din zodia taurului sunt lideri naturali – pot deveni obsedati sa domine lumea si nimic nu-i poate opri. Furia Taurului poate fi foarte intensa. Cu toate acestea, acest semn zodiacal este mai predispus la: inselaciune pe scara larga sau frauda, decat la crima. De fapt, iluziile lor pot parea atat de materiale si convingatoare incat alti oameni pot comite o crima de dragul lor. Sunt sefi naturali ai mafiei.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie). Extrem de duri, mari hoti, pot scapa din inchisoare. Ei nu varsa sange pana cand viata lor nu este in pericol, dar pot fi foarte duri. Sunt cunoscuti ca hoti excelenti si sunt pe lista criminalilor notorii care au evadat din inchisoare. Sagetatorul este una dintre cele mai periculoase trei semne zodiacale. Ei comit rareori infractiuni mici, dar se specializeaza in activitati criminale la scara larga sau chiar la nivel mondial. Sagetatorul este un semn zodiacal generos si norocos, care recurge cu usurinta la mita – aceasta este metoda lor preferata.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie). Ucigasi foarte gelosi, agresivi, chiar sadici. Scorpionul poate fi extrem de periculos. Natura lor sadica ii obliga sa-i manipuleze pe ceilalti si chiar daca nu comit crime pe cont propriu, ei sunt cei care trag sforile. Foarte gelos si invidios pe calitatile umane ale celorlalti, Scorpionu l isi arata mai tot timpul caracterul exploziv. Daca ceva nu merge bine, te poti astepta la violenta. Chiar si fara a comite o crima, Scorpionii pot actiona ca instigatori si se pricep de minune sa minta.

Rac (21 iunie – 22 iulie ). Lipsa de stabilitate mentala. Instabilitatea psihica ii impinge pe Raci la cele mai sofisticate crime. Racul se afla in fruntea listei celor mai periculoase semne zodiacale. Racii cu aspect flegmatic si de obicei tacuti pot incepe sa ucida din cauza nemultumirilor personale, esecurilor, geloziei, invidiei sau instabilitatii emotionale. Ei ucid cu o pasiune deosebita si lasa urme distinctive pe corpul victimei. Infractorii din zodia racului sunt complet imprevizibili in actiunile lor, ceea ce ii face cel mai periculos semn zodiacal.