Relaxeaza-ti mintea cu o sesiune muzicala

Relaxarea este mereu adusa in discutie de oameni, dar, a te relaxa este o adevarata arta. Astrologia, ne vine in ajutor si ne divulga cum sa se relaxeze zodiile.

Exista o sumedenie de activitati relaxante pentru odihnirea mintii si a trupului, cum ar fi: petrecerea timpului cu prietenii; vizionarea show-rilor de stand-up comedy; activitati sportive; o zi la SPA; o baie cu spuma sau cu sare; meditatie sau citit.

Iata 3 zodii care aleg sa se relaxeze ascultand muzica

Capricornul. Ritmuri de jazz, impreuna cu piesele lui Tom Waits sau Nick Cave, se regasesc cu siguranta intr-un playlist al acestui nativ. Barbatii si femeile din aceasta zodie asculta mai ales melodiile care au o poveste de spus. Kate Bush, Diamond Gala, impreună cu nume sonore de cantarete de opera se claseaza cu usurinta in topul preferintelor Capricornilor in ceea ce priveste vocile feminine. Cand conduc, se simt cel mai bine daca asculta Eurythmics, Talking Heads sau Bryan Ferry.

Varsatorul. Fusion jazz, o combinatie de muzica electronica si instrumente acustice, este varianta ideala pentru nonconformistul Varsator. La capitolul muzica clasica, Varsatorul asculta compozitori cu lucrări picante, precum Maurice Ravel, Erik Satie si Claude Debussy. Si muzica electronica, in special Kraftwerk, Electric Light Orchestra sau Ziggy Stardust. David Bowie este si el un artist apreciat de nativii din zodia Varsatorului.

Balanta. Guvernat de Venus, planeta dragostei, acest semn zodiacal prefera muzica compusa in era romantica, daca este sa vorbim de muzica clasica, prefera Franz Shubert, Fanny Mendelssohn si Johann Strauss si sunt doar cativa dintre preferatii Balantei. Piese vechi, pline de romantism, cantate de Sinatra sau Barbara Streisand se regasesc si ele în lista melodiilor care îi fac sa vibreze pe nativii din zodia Balantei, impreuna cu muzica folk sau country, care rezoneaza cu sentimentalismul acestora. Nick Cave, Depeche Mode sau Alice In Chains sunt, de asemenea, pe gustul Balantelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*