Planete – Semne zodiacale – Influente astrale

Sa descoperim care este planeta care iti guverneaza semnul zodiacal in care te-ai nascut si cum actioneaza asupra destinului.

Mai jos vei vedea planeta care iti guverneaza semnul zodiacal.

Interesant este sa iti cunosti semnul zodiacal in care te-ai nascut si mai jos descoperi care este planeta care iti guverneaza zodia:

Zodia Berbec este guvernata de Marte.

Zodia Taur este guvernata de Venus.

Zodia Gemeni este guvernata de Mercur.

Zodia Rac este guvernata de Luna.

Zodia Leu este guvernata de Soare.

Zodia Fecioara este guvernata de Mercur.

Zodia Balanta este guvernata de Venus.

Zodia Scorpion este guvernata de Pluto.

Zodia Sagetator este guvernata de Jupiter.

Zodia Capricorn este guvernata de Saturn.

Zodia Varsator este guvernata de Uranus.

Zodia Pesti este guvernata de Neptun.

Daca zodia ta este guvernata de Soare… inseamna ca esti mai tot timpul concentrat asupra ta. Determinat si auto-concentrat, Soarele reprezinta ego-ul. Acest semn ce iti guverneaza zodia te va ajuta in mod regulat sa iti pui intrebari despre identitatea ta, despre visurile tale, despre drumul pe care mergi in viata.

Daca zodia ta este guvernata de Luna… inseamna esti o fire foarte emotiva. Luna are o putere incredibila de a te invata enorm de multe lucruri despre modul in care procesezi emotia si intuitia. Intotdeauna acorzi o importanta suplimentara lumii interioare, emotionale.

Daca zodia ta este guvernata de Mercur… inseamna ca ai intotdeauna cuvintele la tine. Procesezi foarte bine ce se intampla in jurul tau si esti atent la modul in care comunici cu oamenii. Exprimarea de sine este deosebit de importanta in viata ta.

Daca zodia ta este guvernata de Venus… inseamna ca esti o fire foarte romantica. Venus iti arata cum procesezi lucruri precum dragostea, relatiile, romantismul si conexiunea dintre tine si oamenii din jur. De asemenea, te poate ajuta sa intelegi mai multe despre limbajul tau in iubire.

Daca zodia ta este guvernata de Marte… inseamna ca esti o fire foarte ambitioasa. Marte stapaneste lucruri precum motivatia, pasiunea si ambitia. Iti place intotdeauna sa ai visuri marete si sa lupti pentru ele pana in panzele albe. Esti intotdeauna dornic sa cresti, sa te dezvolti si sa devii cea mai buna versiune a ta.

Daca zodia ta este guvernata de Jupiter… inseamna ca esti o fire norocoasa. Jupiter este cunoscuta ca planeta norocului si iti arata cum te poti dezvolta si aduce norocul si cresterea pe toate planurile in viata ta. Esti in mod constant atent la schimbarile pe care le faci si dornic sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Daca zodia ta este guvernata de Saturn… inseamna ca esti o fire responsabila si foarte atenta la modul in care iti petreci timpul. Te concentrezi in mod constant asupra lucrurilor din trecut astfel incat sa iti inveți lectiile si sa nu mai faci aceleasi greseli in viitor. Seriozitatea si tendinta catre responsabilitate sunt caracteristici ce te definesc.

Daca zodia ta este guvernata de Uranus… inseamna ca esti o fire mereu imprevizibila. Uranus este cunoscuta sub numele de planeta neasteptatului, iar tu ai o chemare incredibila sa explorezi temele schimbarii si ale originalitatii. Desi uneori simti ca esti in concurs cu altii, nu vei fi niciodata o copie a altcuiva.

Daca zodia ta este guvernata de Neptun… inseamna ca esti o fire visatoare. Neptun are nevoie de ceva timp pentru a schimba lucrurile, trecand de la un semn zodiacal la altul doar la fiecare 10-12 ani. Calitatile sale lente, visatoare si mistice sunt sporite odata cu stapanirea ta. S-ar putea sa fii atrasa in mod special de spiritualitate si sa fii foarte atenta la ceea ce simti si traiesti.

Daca zodia ta este guvernata de Pluto… inseamna ca esti o fire dornica de schimbare. Pluto este planeta schimbarii si a transformarii la scare mare. Viata ta poate fi definita in mod constant de schimbarile majore ale planetei si te poti gasi dornic de transformare mai mult decat oamenii din jurul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*