Pazeste-te de zodiile care au probleme cu nervii

Stim cu totii ca este foarte usor sa ne enervam. De multe ori ne enervam fara sa avem concret un motiv anume. Nu stim exact dar cu certitudine astrele ar putea avea o influenta foarte mare in acest sens.

Se cunosc numite zodii care se enerveaza atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum isi doresc ele. Temperamentul lor salbatic ar putea modifica orice simpla discutie intr-o disputa de toata frumusetea din care tu nu vei avea salvare. Ideal ar fi sa treci cu vederea, daca iti doresti sa iti duci viata in liniste: le dai dreptate sau te departezi din calea lor. Doar de tine depinde, caci, ele, cu certitudine ca nu se vor schimba!

Iata cele 5 zodii de care ar trebui sa te departezi atunci cand se enerveaza:

Nativii din zodia Taur.

Taurul este incapatanatul zodiacului. Nu face niciodata compromisuri si cu greu accepta ca uneori s-ar putea ca sa nu fie el chiar cel mai bun dintre cei mai buni. Atunci cand vezi un nativ al zodiei Taur nervos, departeaza-te urgent! Chiar nu poti face nimic pentru a-l linisti si este mai bine chiar sa nu incerci. Taurii nu se enerveaza fara motiv, iar atunci cand ceva ii supara cu adevarat, nu-si pot controla reactiile. Pot deveni turbulenti si isi pierd rabdarea in fata oamenilor care incearca sa ii scoata din sarite.

Nativii din zodia Leu.

Cei din zodia Leu, joaca mare teatru, poseda o atitudine de circari si stapanitori si nu vor accepta niciodata faptul ca viata aceasta nu este doar despre ei. Atunci cand se enerveaza, nativul zodiei Leu va face tot posibilul sa demonstreze ca el are dreptate. Pur si simplu, nu te poti masura cu el! Leul nu se va da niciodata in spate atunci cand vine vorba despre un conflict si va veni cu argumente, uneori pertinente, alteori nu, care sa il scoata basma curata din toata situatia. Nu are rusine niciodata atunci cand vine vorba de insulte si poate exagera cu acestea atunci cand este furios. Sa nu-ti pierzi timpul asteptand ca un Leu sa-si ceara scuze! El nu va face asta niciodata, nici macar atunci cand stie clar ca el a gresit in totalitate.

Nativii din zodia Scorpion.

Scorpionul vrea ca el sa aiba tot timpul dreptate si cine l-ar putea invinovati pentru asta? Mai tot timpul, nativii Scorpioni se prezinta, chipurile, drept persoane calme si linistite, realitatea este alta. Pot fi extrem de rai si devin pasivi-agresivi atunci cand se enerveaza. Nu-ti vor da sansa de a-ti expune punctul de vedere si vor incerca sa te atace cu insulte si cu remarci pana cand se vor plictisi de tine. Nu-ti pierde timpul explicandu-i unui Scorpion ceva … Oricum nu-i pasa!

Nativii din zodia Capricorn.

Cunoastem ca nativii Capricorn sunt cele mai responsabile si rationale zodii. In mare parte, Capricornul nu se enerveaza si nu isi pierde controlul, dar, atunci cand o face, asigura-te ca nu stai in calea lui! Cand este pus la incercare, Capricornul tinde sa devina foarte critic si va incerca sa te doboare incetul cu incetul cu acuze, invinovatiri si insulte. Nu este foarte constient de ceea ce face si, tocmai din acest motiv, atunci cand isi va reveni, va regreta tot ceea ce a facut.

Nativii din zodia Sagetator.

Sagetatorul nu este o fire rautacioasa, in mare parte, dar atunci cand se enerveaza se transforma total. Este in stare sa zica absolut orice doar pentru a te denigra si nu-ti va da pace nici daca te va vedea plangand. Fiind un semn de foc, Sagetatorul o poate lua razna atunci cand este pus la incercare. Cel mai bine ar fi te departezi cu viteza din calea lui si sa nu mai privesti niciodata in urma. Parte buna este ca atunci cand se va linisti, nativul zodiei Sagetator te va cauta si va incerca sa-si ceara scuze. Intelege ca a gresit si regreta acest lucru … pana cand il vei enerva din nou, evident.