Harul Tau In Functie De Ziua In Care Te-ai Nascut

In afara de aptitudinile noastre, de personalitatea pe care o obtinem prin munca si o construim, Horoscopul Darurilor Spirituale ne vorbeste despre harurile noastre divine, pe care le primim in functie de ziua in care ne-am nascut.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Acesta este HARUL tau DIVIN in functie de ziua in care te-ai nascut:

LUNI

Aceasta este prima zi din saptamana, fiind ziua inceputului si a cuvantului, a libertatii de a alege, a startului intr-o directie. Ziua de luni poate reprezenta energia saptamanii si totodata si un nou inceput. Cei nascuti in aceasta zi primesc Harul Cuvantului, asadar sunt buni cuvantatori si cheia reusitei lor in viata, dar si a dezvoltarii spirituale ramane, asadar, comunicarea. Aceste persoane acumuleaza multe cunostinte si trebuie sa invete sa le dea mai departe. Pot castiga ceea ce isi doresc prin cuvant, pot lega cele mai valoroase relatii, pot fi reprezentanti ai unei comunitati sau chiar vindecatori, caci cuvantul este o putere si nu ar trebui sa il subestimam.

MARTI

Persoanle nascute in ziua de Marti sunt iubitoare ale viului, protejeaza natura si tot in sanul acesteia se regasesc si se vindeca. Aceste persoane au Harul Vietii, asadar au o menire dubla pe acest Pamant. In primul rand trebuie sa invete sa se bucure de tot ceea ce este frumos in jurul lor, de prezenta celorlalti, de iubirea prietenilor si a familiei, dar si de propria viata. Sa invete sa traiasca frumos, sa isi gaseasca drumul spiritual si fericirea. Apoi, tot ei vor gasi calea de a proteja viul, de a ocroti si ajuta oamenii, animalele, pasarile, natura. Vor imbatrani frumos, plini de satisfactie si implinire, dar totodata se vor maturiza devreme prin constientizarea suferintei din jurul lor.

MIERCURI

Miercuri este o zi ce marcheaza mijlocul saptamanii lucratoare, caci Duminica ne odihnim. Asadar este o zi a echilibrului, a pacii interioare, a armoniei intre trecut si viitor, intre nou si vechi, intre nemultumire si dreptate, intre aspiratii si pragmatism. Cei nascuti in aceasta zi stiu sa gaseasca armonia si echilibrul in toate, traiesc cumpatat, dar frumos si impliniti, iar viata lor este mai blanda cu ei, ca valurile line ale marii. Mai presus de toate, aceste persoane primesc un dar foarte pretios: Harul Iertarii. Asadar bucuria de a trai, pacea si multumirea interioara vin in primul rand din faptul ca sunt oameni optimisti si veseli, care nu lasa ranchiuna, ura sau invidia sa se acumuleze in sufletul lor si sa le distruga fericirea precum o ciuma. Tocmai de aceea ne trezim, fara sa ne dam seama, ca privim cu fascinatie acesti oameni atunci cand avem norocul sa ii intalnim si sa ii avem ca prieteni, acestia fiind totodata si unii dintre cei mai buni sfatuitori.

JOI

Ziua de Joi este cea a cunoasterii, a desfacerii tainelor, a intuitiei si a recunostintei. Cei nascuti in aceasta zi primesc Harul Intelepciunii. Aceste persoane inteleg lumea dincolo de aparente si au darul premeditarii, stiind cum ar putea evolua lucrurile si ce consecinte pot avea actiunile prezente. Ei inteleg reactiile oamenilor intr-un mod profund, privind in sufletul lor, intuind suferintele si ranile pe care acestia le poarta. Dincolo de puterea lor extraordinara de intelegere, persoanele nascute an ziua de joi poseda si o puternica intuitie. Multe dintre deciziile lor nu au o explicatie logica pe moment, insa intuitia le spune ca aceea este calea. Si de cele mai multe ori au dreptate. Acesti oameni pot fi ghizi spirituali, pot fi persoane care sa motiveze in sens pozitiv comunitatile, pot deveni cercetatori in diverse domenii. Menirea lor este ca intelegerea pe care o dobandesc sa o dea mai departe lumii.

VINERI

Ziua de Vineri este cea a frumosului, a tot ceea ce este mai frumos in viata. Asadar este ziua distractiei si a celebrarii, a bucuriei si a relaxarii totodata. Vineri este ziua emotiilor, a tuturor simturilor, a rasfatului si a artelor, a exprimarii prin frumos. Cei nascuti in ziua de Vineri au Harul Frumusetii, un dar aparte prin care reusesc sa se bucure de viata ca nimeni altii si totodata sa vada tot ce-i mai frumos in lume si in oameni, sa priveasca jumatatea plina a paharului, sa aiba curaj sa dea curs libertatii interioare. Cei nascuti Vineri reusesc sa traiasca fara a se consuma prea mult cu grijile zilnice, desi viata le poate oferi destule motive de ingrijorare. Privesc in jur si spre viitor ca si cand ar purta un soi de ochelari divini care le evidentiaza doar ce-i mai bun si mai frumos. Devin astfel persoane care, desi poate nu au neparat o stima de sine ridicata, totusi au curajul sa incerce oportunitatile pe care viata le ofera, sa ramana pe val, mereu ca un spirit tanar si nelinistit.

SAMBATA

Sambata este ziua viețti personale, a rasfatului si totodata a planurilor privind dezvoltarea personala si familiala. Este o zi a intimitatii si a sinceritatii fata de noi insine totodata. Poate fi si ziua culegerii roadelor saptamanii. Cei nascuti in aceasta zi primesc Harul Increderii. Ei reusesc sa fie practici, dar si visatori totodata, gasesc repede in viata calea si menirea lor si pot fi oameni hotarati si pragmatici. Acestia au incredere sa actioneze, chiar daca in sinea lor au temeri si indoieli. Ei stiu ca fara a actiona nu pot obtine niciun rezultat, indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv.

Sunt persoane care pot avea o extraordinara perspectiva asupra viitorului si totodata sunt buni organizatori. In general, inca de tineri sunt persoane de succes in viata.

DUMINICA

Duminica este ziua odihnii, dar mai presus de toate este ziua conexiunii cu sine, cu natura si cu toti cei dragi. Este ziua cand te uiti in urma la saptamana ce a trecut, dar si inainte la cea care urmeaza. Duminica este totodată o zi de sarbatoare, o zi a ritualurilor, o zi magica. Cei nascuti Duminica primesc Harul Iubirii, harul suprem ce poate schimba lumea (interioara si exterioara). Menirea acestor oameni este de a invata sa se iubeasca pe sine, dar si pe ceilalti, raspandind iubirea ca mijloc de intelegere si gestionare a problemelor in lume. Acesti oameni se simt excelent alaturi de familie si pot intemeia familii mari sau foarte, foarte unite. Ei gestioneaza emotiile si tensiunile in relatii, stiind mereu cum sa aduca armonia si sa restabileasca o atmosfera de pace si implinire interioara. Pot fi buni mediatori, dar totodata devin un exemplu in comunitatea lor sau mai departe.