Cele 4 zodii care pot suferi din cauza imunitatii scazute

Love horoscope, zodiac sign astrology for foretell and fortune telling education study course concept with horoscopic wheel over old love story book in school library

Din nefericire, se stiu patru nativi ai zodiacului care au o imunitate mai scazuta fata de alti nativi din zodiac. In timp ce alte zodii au un sistem imunitar puternic, altele se pot imbolnavi la cea mai sensibila modificare a temperaturii.

Nativul din zodia Taur. Acest semn de Pamant este o persoana puternica si rezistenta, insa nu ar trebui sa se neglijeze, doar din simplul motiv ca nu obisnuieste sa se imbolnaveasca atat de des. Planeta Venus face mutari frecvente in casa Sanatatii, astfel ca Taurul poate fi susceptibil in fata anumitor boli din cauza faptului ca nu face des exercitii fizice si nu are obiceiuri alimentare sanatoase. Taurul trebuie sa includa mai multe alimente bogate in vitamina C in dieta lui zilnica si sa consume foarte multe lichide.

Nativul din zodia Sagetator. Acest semn de Foc aventurier trebuie sa isi potoleasca putin spiritul liber si sa inteleaga importanta de a-si intari sistemul imunitar. Nu conteaza cate activitati fizice face daca nu ia in considerare si o alimentatie sanatoasa. Ar trebui sa renunte la produsele procesate si sa le consume pe cele proaspete, pentru a se asigura ca isi ia aportul zilnic de nutrienti esentiali.

Nativul din zodia Pesti. Acest semn de Apa este cunoscut pentru faptul ca tinde sa absoarba emotiile negative din jurul sau, ceea ce poate face ravagii pentru starea sa de sanatate. Ar trebui sa ia o pauza de la a mai relationa cu persoanele toxice si sa se concentreze mai mult pe metode prin care isi poate intari sistemul imunitar. Trebuie sa se informeze si sa renunte la a mai consuma preparate ambalate, care nu sunt totdeauna cele mai sanatoase.

Nativul din zodia Gemeni. Acest semn de Aer are o imunitate scazuta in mod normal, iar planeta Saturn, face tranzitii deseori in constelatia sa, ceea ce ar putea rezulta probleme de sanatate. Trebuie sa fie prudent si sa isi aloce timpul necesar relaxarii, pentru a evita aparitia oboselii si a stresului. Gemenii trebuie sa tina cont mai intai de propria sanatate, dupa care sa isi organizeze celelalte activitati. Si vizavi de hrana, sa nu uite sa includa fructe si legume bogate in vitamina C in propria alimentatie.