Barbatul balanta cu bune si cu rele

Partenerul tau este nascut in zodia Balanta? Afla toate caracteristicile, defecte dar mai ales calitatile acestui barbat in micul ghid pe care l-am intocmit special pentru voi!

Barbatii Balanta sunt considerati de unele doamne ca fiind cei mai sarmanti si atragatori barbati dintre toate zodiile. Acestia au un joc al lor… aparte. Sunt foarte apreciati de femei, sunt curtenitori, politicosi, de cele mai multe ori foarte bine crescuti si flirteaza cu sexul opus ca si cum ar respira, fara nici o grija, nicio emotie sau stres.

La modul general, sunt baieti destepti si foarte grijulii. Ei cauta constat echilibrul, cauta armonia ceea ce, de cele mai multe ori, ii da mari bataie de cap. Sunt firi sociabile, deschise, multi dintre barbatii nascuti in aceasta zodie au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Ca sa n-o mai lungim… Il au pe ,,Vino-ncoa!” ceea ce, putem intelege, este ametitor pentru sexul frumos.
Astfel, barbatii Balanta cauta femei misterioase, femei care nu lasa totul la vedere si care stiu sa se faca remarcate cu minimul de efort. Totodata, femeia ideala pentru acestia trebuie sa intruneasca si alte calitati: sa fie la fel de deschisa ca el, la fel de sociabila ca el, la fel de inteligenta ca el.

Horoscop Balanta: Calitati

Barbatii nascuti in zodia Balanta au abilitatile exceptionale de comunicare. Sunt foarte indrazneti si vorbareti, ceea ce uneori poate pune in dificultate interlocutorul. Comunicare, insa, este punctul lor forte. Stiu sa ii expuna celuilalt problema, dar si solutiile, stiu sa spuna ce i-a deranjat, ce nu le-a picat bine sau ce le-a provocat bucurie. Acest lucru face relatiile sa decurga complet altfel. Pentru ca… Oricat de cliseistic ar suna: Comunicarea e cheia oricarei relatii. O alta calitate remarcabila a zodiei este simtul artistic pe care il au inca din nastere. Sunt predispusi la a face o cariera in domeniu artei, acestia demonstrand inteligenta artistica, simt foarte bine dezvoltat si un apetit ridicat pentru tot ce inseamna frumos si creatie. Lucrul acesta ii determina sa fie firi mai sensibile, mai boeme, mai empatice.

Horoscop Balanta: Defecte

Probabil pe primul loc se afla inconsecventa, in ceea ce priveste defectele sau minusurile barbatilor Balanta. De mult ori au un stil de viata pe principiul ,,din floare in floare”, deoarece nu ii place sa se simta legat. A fi dependent de cineva este pur si simplu imposibil, de neimaginat pentru aceasta zodie. Isi propun sa nu ingradeasca libertatea nimanui si cer tuturor sa nu le-o fure pe a lor. In acelasi timp, barbatii Balanta isi asuma foarte greu responsabilitati. Deciziile importante de luat sunt, de cele mai multe ori, un calvar pentru ei. Ii poti numi imaturi sau … foarte greu se asezat la casa lor. Pentru ei, asta e un scenariu destul de improbabil, desi nu il exclud. Un ultim defect sau minus care ar putea fi remarcat la aceasta zodie este dezorganizarea. Acestia sunt zapaciti, cu capul in nori si foarte greu de adus pe pamant.

Totusi, oricat am spune despre ei, ca sunt asa sau asa, barbatii Balanta sunt deosebit de speciali si de importanti in vietile noastre. Sunt barbati atasati de familie si care tin enorm la grupul lor de prieteni. Sunt oameni frumosi si senini, care merita la fel de multa iubire ca orice alta zodie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*