5 zodii isterice. Fac crize de nebunie din orice nimic cand simt ca nu mai pot domina

Nativii acestor zodii sunt foarte impulsivi nu pot sa se potoleasca si raspund cat se poate de brutal in clipa in care cineva anume ii irita. Respectivii fac reale crize nervoase din orice nimic, zbiara, izbesc, se napustesc, lovesc si arunca cu ce le cade in mana, asa ca este bine sa stai retras cand incep sa isi piarda calmul.

Nativul din zodia Leu, este usor de iritat, mai ales pentru ca isi doreste ca toata lumea sa asculte de ordinele lui si sa le ofere atentie nelimitata, așa ca daca acest lucru nu se intampla, el o sa recurga la ragnete, nervi, insulte si umilinte. Acesta trebuie sa primeasca mereu complimente pentru a nu se supara pe cei din jur. Nativul se enerveaza usor si reactioneaza violent. Ei tuna, fulgera si se dezlantuie ca o adevarată tornada daca o persoana nu le indeplineste dorintele sau ordinele. Acestia se calmeaza extrem de greu si vorbesc foarte urat, ripostand intr-un mod dur daca limitele le-au fost intrecute.

Nativul din zodia Scorpion, este nu este extrem de impulsiv, dar au reactii foarte violente daca rabufnesc. El o sa fie rabdator cu o persoana si o sa taca extrem de des, insa in momentul in care nu o sa mai suporte, violenta de care da dovada este una care ii sperie pe cei din jur. El cauta un moment de slabiciune pentru a ataca pe la spate. Extrem de razbunator, nativul nu o sa se lase pana cand persoana care le-a gresit nu o sa sufere. Persoanele apropiate de el trebuie sa fie mereu atente la ce secrete le ofera pentru a se asigura ca acesta nu are ce sa dezvaluie.

Nativul din zodia Berbec, nu tine cont de persoanele care sunt in jurul lor cand se crizeaza, asa ca pot sa jigneasca fara scrupule daca limita lui a fost incalcata. El vrea sa ajunga cel mai sus, asa ca o sa fie suparat daca o alta persoana ii învinge si o sa faca tot posibilul sa ii faca pe toti sa inteleaga acest lucru. Berbecul au un temperament agresiv si reactioneaza violent fizic, dar si verbal. El uraste indisciplina si lipsa de loialitate, asa ca persoanele care il dezamagesc trebuie sa se pregateasca pentru o adevarata criza de nervi. Cu toate acestea, nativul berbec nu tine supararea, asa ca o sa isi ceara scuze imediat.

Nativul din zodia Sagetator, se aprinde foarte repede si crede ca toata lumea vrea sa ii provoace, asa ca are tendinta de a impune respect si imediat sa ii reduca pe toti cei din jur la tacere prin tipete si cuvinte grele. Sagetatorul se supara extrem de usor si este violent, asa ca nu este bine sa il calci pe coada! Cel guvernat de acest semn zodiacal are parte de forta in tonalitatea vocii si debit verbal, asa ca o sa ii faca pe cei din jur sa fie convinsi de dorintele lui. Pe langa aceasta, nativul devine nervos cand o persoana se plange de un anumit lucru, mai ales pentru ca el este obisnut sa infrunte orice provocare.

Nativul din zodia Gemeni, doreste enorm sa converseze si sa isi destainuie toate povestile de mai multe ori. El vrea sa se afle in centrul atentiei si sa primeasca numeroase complimente de la persoanele din jur, asa ca o sa se enerveze cumplit in timpul in care nu a fost ascultat sau complimentat de cineva. Gemenii, nu pot sa priceapa ca exista lucruri mai importante de facut, asa ca o sa se inroseasca imediat la fata si o sa inceapa sa tipe. Nativul uita de diplomatie si tact pentru a se asigura ca persoana care nu i-a ascultat si nu le-a oferit atentie o sa sufere. Ei pot folosi si cuvinte dure.