3 zodii de femei care sunt iubite din prea multa compasiune

Toate femeile care apartin celor douasprezece constelatii ale lunilor anului merita iubire, fara nici un fel de resentimente. Clar ca au nevoie de dragoste si de afectiune, insa unele reprezentate ale zodiacului, evoca planetele, ar fi iubite din… prea multa compasiune.

Fie ca sunt prea emotive sau ca au mereu alte probleme, 3 femei ale zodiacului provoaca mila, fapt pentru care nu pot fi iubite decat prin prisma acestui sentiment.

Nativele din zodia Leu, doresc foarte mult sa fie admirate si apreciate, iar partenerul de viata trebuie sa le complimenteze de cel putin zece ori pe zi! Atunci cand nu sunt apreciate pentru aspectul lor si munca depusa, intorc spatele si se supara, lucru care provoaca mila! Partenerul de cuplu trebuie sa fie foarte atent cu privire la acest aspect important pentru femeile din zodia leu.

Nativele din zodia Scorpion, sunt mai tot timpul egoiste rautacioase si razbunatoare de moarte. Femeile din zodia scorpion provoaca mila partenerului de cuplu prin simplul fapt ca nu sunt de acord cu absolut nimic din ce se intampla in jurul lor! Sunt mereu nemultumite si gata de a aduce un repros sau o critica, chiar daca nu au o argumente pentru ceea ce afirma! Partenerul de cuplu trebuie sa investeasca foarte mult efort pentru a o aduce pe calea cea buna, dar in momentul in care realizeaza ca nu are nicio sansa de a o schimba, renunta si observa din umbra comportamentul acesteia!

Nativele din zodia Varsator, sunt firi extrem de emotive, care plang in hohote la absolut orice eveniment mai putin placut din viata lor! Departe gandul partenerului de cuplu de a pune punct relatiei. Realizeaza ca nu o poate face, deoarece asta i-ar amplifica suferinta. Asadar, perechea sa ramane din mila cu aceste native, pentru a evita un astfel de incident. Chiar daca ai avut de-a face cu aceste semne zodiacale, povestea de iubire trebuie sa se bazeze in primul rand pe respect, iar daca acest lucru nu s-a pierdut, inseamna ca sentimente mai solide urmeaza sa va intareasca relatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*