3 zodii care se prefac ca iubesc. Nu impartasesc niciodata arta amorului

Multi dintre noi stim ca in complicata societate de azi e extrem de greu sa gasesti iubirea adevarata. Nativii din zodiile mentionate nu numai ca nu ne vor face fericiti, dar, mai grav, nu ne vor impartasi niciodata sentimentele. Ideea este ca acestia, simuleaza dragostea.

Fiindca sufletul lor e nepriceput sa resimta iubire, se vor preface ca iubesc, lasandu-ne sa credem ca probeaza acest proces sufletesc intens de care nu vor fi niciodata capabili.

Nativii din zodia Gemeni. La prima vedere, ai spune ca un om atat de comunicativ, de deschis si de plin de viata nu poate sa fie altceva decat un iubit sau o iubita perfecta. Zodia Gemeni reprezinta expresia cea mai distractiva a sociabilitatii pe care o poate oferi zodiacul: se intelege aproape cu oricine, e prietenos si sugubat si pare sa nu se supere niciodata cu adevarat pe cineva. In realitate, toate indiciile de mai sus sunt rele, chiar foarte rele. De ce? Deoarece evidentiaza faptul ca sentimentele profunde nu prea au ce cauta in sufletul unui Geaman autentic. Gemenii sunt curiosi, prietenosi, adora sa isi faca cunostinte noi si sa flirteze. Se iubesc mult pe sine. Ma rog, daca stii cum sa ii atragi constant atentia, e foarte posibil sa se indragosteasca de tine si sa ramana ceva vreme in compania ta, dar, pana la urma, se va plictisi de mimat iubirea si angajamentul etern si va trece la urmatoarea prada, proaspata si tentanta, sau care ii face curte regulat.

Nativii din zodia Sagetator. Zodiile de foc par sa fie predestinate sa intretina iubirea, dar, din pacate, sentimentele aprinse ale Sagetatorului au un singur destinatar: pe sine insusi. Aceasta zodie este indragostita de numeroasele sale calitati si, desi nu putem contesta ca a fost, intr-adevar, inzestrata de la natura cu nenumarate atuuri fizice si intelectuale, capacitatea de a se inamora nu se numara printre ele. Sagetatorul e prea prins de sine pentru a-si putea darui inima. Si e mare pacat, deoarece acesti nativi se numara printre cele mai fermecatoare fiinte din zodiac si cu siguranta vor frange multe inimi. Mai trist e ca Sagetatorii nu se prefac ca simt iubirea, ei chiar cred cu tarie ca in sfarsit s-au indragostit, pentru a decide peste ceva timp ca in realitate persoana respectiva nu era buna pentru ei. Atunci cand adaugi in ecuatie si spiritul aventurier al acestei zodii, mereu dornica sa se joace, sa se distreze, e clar ca dragostea e aproape imposibil de adaugat pe lista de prioritati.

Nativii din zodia Varsator. O fire mai independenta decat a Varsatorului nici ca ai mai gasit. Acestei zodii ii e mai frica de angajamente decat de orice pe lume. O casnicie e sinonima pentru Varsator cu o pereche de lanturi care ii vor ingradi pentru totdeauna libertatea si, din pacate, dragostea intra in aceeasi categorie. Nativul pur si simplu nu poate sa nutreasca sentimente profunde pentru o persoana. Atunci cand inima sa pare sa o porneasca pe acest drum, mintea ii aminteste ca pretul e prea mare si ca va presupune sacrificarea nepretuitei sale libertati. Va prefera sa simuleze iubirea, decat sa isi permita sa o simta cu adevarat. In schimb, Varsatorul e perfect capabil de o mare iubire, platonica, pentru umanitate. Aceste semne viseaza ca vor salva lumea si sunt cele mai empatice atunci cand vine vorba despre sacrificiul in favoarea celor multi sau chiar a unor idei. Pacat insa ca dragostea cea adevarata, pura si dezinteresata, pentru un singur om, nu le va patrunde cel mai probabil niciodată in suflete.

In concluzie, este bine sa nu va temeti, nu va inspaimantati cu gandul ca, daca partenerul dumneavoastra s-a nascut intr-una dintre aceste zodii, nu te va iubi nicicand, ci doar se va juca cu inima ta. Sa nu pierdeti din vedere faptul ca exista si ascendentul, care poate juca un rol important in personalitatea unui om. Dar daca resimtiti la partenerul de cuplu influentele zodiilor de mai sus, ar fi bine sa meditati profund la viitorul relatiei.