Paste studentesti fara gluten

Reteta: Paste studentesti fara gluten, o preparam destul de des in studentie, in maximum 10 minute! Intr-adevar, preparata pe fuga, dar era satioasa si nespus de gustoasa.

Necesarul de ingrediente:

250 de grame de paste fara gluten, 1 ceapa (100 de grame curatata, taiata cubulete), 2 linguri de ulei de extra-virgin de masline/floarea soarelui, 100 de grame de porumb (conserva), 50 de grame ardei gras, 1 morcov curatat (50 de grame), 1/2 rosie mare (50 de grame), 1 litru de apa fierbinte, 2 linguri de pasta de tomate, 1 catel mare de usturoi, 1/2 de legatura de oregano uscat, 1/2 de legatura de cimbrisor uscat, cateva fire de ceapa verde si sare alba fina (dupa gust).

Mod de preparare:

Incingem o cratita cu fund dublu, turnam uleiul lasam cateva secunde apoi punem ceapa cubulete, morcovul cubulete si lasam pe foc mic pana cand ceapa devine translucida. Adaugam ardeiul gras taiat fasii, porumbul, apa fierbinte si sare dupa gust. Lasam sa fiarba circa doua minute, apoi adaugam pastele si rosia taiata cubulete si lasam sa fiarba sapte minute. In ultimele trei minute adaugam pasta de tomate si amestecam usor. Oprim focul si adaugam cimbrisorul, oregano si usturoiul (taiat felii subtiri), si ceapa verde (taiata).

Pofta Buna!