Papusarii acestei Planete, controleaza numarul populatiei cu ajutorul glutamatului monosodic sau E621, care este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitati industriale la amestecurile de condimente si mirodenii, precum si supele la plic, condimente pentru peste, fix pentru cartofi etc.

Intr-un raport prezentat in anul 2006, in fata comisiei de experti pentru aditivi alimentari din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (O.M.S.), si intitulat ,,Otravirea lenta a omenirii”, cercetatorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat in ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor si oamenilor. Asadar, cu toate ca guvernele au la dispozitie o larga bibliografie stiintifica privind efectul nociv al glutamatului nu iau nici o masura macar de a informa populatia, daca nu si de a interzice aceasta otrava cu efect intarziat.

In acelasi timp la comanda, din cand in cand mai marii si responsabilii cu sanatatea publica lupta inversunat pentru a proteja sanatatea publica prin vaccinuri. Aceasta substanta este ascunsa la umbra denumirii de E621, pentru ca asa cer regulamentele. Va puteti imagina cati dintre oamenii obisnuiti stiu ce inseamna E621 si ce efecte nocive poate sa aiba asupra organismului uman.

Cresterea in greutate a populatiei la nivel mondial are ca sursa sigura glutamatul de monosodiu. Potrivit unui studiu efectuat de specialisti, este nevoie de doar 0,6% din nociva substanta pentru a determina pe oameni sa manance mai mult si mai repede. In acest fel 6% din dieta zilnica a unui om este alcatuita din E621. Incredibil, nu-i asa? Aceasta inseamna ca la un consum de 2 kilograme de alimente pe zi, un adult introduce in organismul sau 12 grame de otrava, care este suficienta pentru a omora pe loc un sobolan de 1 kilogram.

Glutamatul monosodic E621, este un drog si un neurotransmitator. El este intalnit in mod natural in corpul uman si este responsabil alaturi de alti neurotransmitatori cum ar fi acidul aspartic de functionarea corecta a sistemului nervos. De aceea pentru o functionare corecta a creierului si a organelor interne este absolut necesar sa existe un nivel echilibrat al concentratiei acestora in corp. Toate organele interne din corpul nostru contin receptori ai glutamatului, adica reactioneaza specific la prezenta glutamatului. Suprastimularea acestor receptori in creier sau in alte organe duce la numeroase dezechilibre interne si la probleme de sanatate care copiaza simptomele altor boli: fibromialgie sau aritmie cardiaca, de exemplu. Dar continua sa fie gresit diagnosticate de medici uneori chiar mai multi ani, care prescriu adesea medicamente scumpe si cu o multime de efecte secundare periculoase. Nefericitul gurmand va constata ca are o viata mizera si ca sanatatea lui da semne de deteriorare galopante. Glutamatul actioneaza ca un stimulent la nivelul creierului, el pacaleste intregul organismmai ales gustul care pare sa fie bun chiar daca alimentul este stricat sau deteriorat. In acest fel E621 pacaleste creierul si stimuleaza activitatea neuronilor care pe termen lung ajung la distrugere.

Glutamatul de monosodiu distruge sistemul nervos si creste consistent riscul de epilepsie. De asemenea el este raspunzator si pentru dereglarile hormonale si pentru insulina si hormonul de crestere. Scade puterea de concentrare si distruge neuronii si potenteaza comportamentul antisocial si agresiv. Acestea sunt doar unele dintre efectele adverse pe care le produce otrava din mancare asupra comportamentului uman, Iata cateva simptome produse de glutamatul de sodiu: Cardiace: aritmie, fibrilatie arteriala, tahicardie, incetinirea inimii, angina pectorala, cresterea tensiunii, scaderea tensiunii; Gastrointestinale: diaree, greata, voma, crampe stomacale, colon iritat, hemoroizi, sangerari rectale; Neurologice: depresie, hiperactivitate, reactie de furie, migrene, ameteala, dezechilibru, dezorientare, confuzie mentala, anxietate, atacuri de panica; modificari de comportament, probleme de comportament, atentie deficitara, letargie, somnolenta, insomnie, paralizie, sciatica, vorbire inconsistenta, frisoane, pierderi de memorie; Piele: crapaturi, mancarimi, leziuni bucale, paralizie partiala, uscarea gurii, intepenirea fetei, intepenirea limbii, cearcane sub ochi.

Datorita nocivitatii sale, producatorii au gasit o alta cale de a introduce glutamatul de monosodiu in alimente pentru ca foarte multe persoane sunt suspicioase atunci cand vad E621 pe eticheta produselor. Producatorii l-au ascuns mai nou sub denumirea de glutamat de caragenan (E407), iar conform normelor in vigoare nu este necesara afisarea cantitatii pe eticheta produselor.

Iata o lista cu surse ascunse de glutamat. Elementele listei sunt in ordinea descrescatoare a cantitatii de glutamat continute: drojdie autolizata, caseinat de calciu, gelatina, proteine hidrolizate, caseinat de sodiu, extract de drojdie.

Alte surse de glutamat: proteine texturate, caragenan, guma vegetala condimente, arome, arome naturale, aroma de carne de pui, aroma de carne de vita, aroma de carne de porc, aroma de fum, bulion, concentrat de rosii, supa de carne, malt din orz, extract de malt, aroma de malt, proteine din lapte, izolat proteic din lapte, concentrat proteic din lapte, proteine din soia, izolat proteic din soia, concentrat proteic din soia, sos de soia, extract de soia. Cu toate acestea este foarte greu de determinat in spatele carei denumiri se afla glutamatul de monosodiu, pentru ca legislatia in vigoare , nu interzice folosirea acestei substante nocive. Guvernele se fac ca nu vad producatorii gasesc intotdeauna solutii prin care sa-i pacaleasca pe consumatori si in acest fel putem spune ca suntem martorii si complicii celeimai mari exterminari a populatiei din istoria omenirii.

Glutamatul de monosodiu, este un ucigas silentios care actioneaza in serie si care va determina scaderea masiva a populatiei de pe Terra.