Timpul perceput de barbat si dorintele sale

Unii barbati percep relaxarea prin prisma timpului petrecut impreuna cu partenera, altii cu prietenii sau cu familia.

Femeia daca nu sesizeaza la timp in ce categorie se incadreaza, este posibil sa strice relatia de cuplu. Ca femeia, daca doriti să ii schimbati prea brusc, sau in forta, o anumită nevoie a lui, va puteti trezi că nu se mai simte bine si isi doreste sa renunte la relatie.

Indiferent daca considerati că nevoile lui sunt prea mari sau prea mici, acest aspect se discuta cu el, nu cu prietenele, sau nu de fata cu alte persoane, iar asta pentru a nu-l pune intr-o ipostaza dificila. Comunicarea este cheia, nu plangerile, nu tipetele sau respingerea.

Sunt barbati care planifica si doresc sa-si întemeieze o familie. Altii simt mai degraba nevoia de libertate, nu doresc angajamente pe termen lung, acte sau casatorie, considera ca o relatie nu are nevoie de toate acestea pentru a fi traită in echilibru si fericire. De asemenea, incadrarea barbatului intr-o clasa comportamentala, vizavi de cele scrise mai sus, va poate ajuta sa intelegeti daca este cazul sa va faceti sperante sau daca este bine sa reinterpretati ideea de familie alaturi de partener.

Barbatul isi doreste sa gandeasca liber, sa ia decizii, sa iasa cu prietenii, sa mearga la sport, sa intarzie la serviciu sau sa aibe libertatea de a investi, de a-si schimba jobul sau de a alege cum sa se îmbrace. De multe ori, în dorinta lor de confirmare relatională, femeile tind sa ia decizii in locul barbatului, nu impreună cu el. Aceste consecinte pot face un barbat retinut(inhibat) sau in ultima faza sa fie pe picior de plecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*